Home TOP NEWS Δώστε μας λόγους να συσπειρωθούμε

Δώστε μας λόγους να συσπειρωθούμε

Ψάχνει λόγο να συνεχίσει να ασχολείται, ο μέσος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Είδε αρχικά την ομάδα του να φτάνει με το ένα πόδι στον τάφο, κυρίως λόγω εγκλημάτων εκ των έσω, αλλά και πολιτικού παρασκηνίου και σκοπιμοτήτων. Έσωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ με το υστέρημα του και περιμένει πώς και πώς να την δει ξανά πρωταγωνίστρια. Και κάθε φορά που είναι εκεί κοντά και του επιτρέπει να ονειρεύεται, δέχεται ηχηρό χαστούκι από μαριονέτες του συστήματος. Αντώνης Χριστοδούλου Σκάμπης προ διετίας, οι γνωστοί καραγκιόζηδες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες φέτος. Είτε θα πει “ως εδώ” είτε θα ξεσπάσει με απρόβλεπτες συνέπειες.


Η διοίκηση καλείται να αφουγκραστεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν αντέχει άλλα ημιμέτρα ή αποχές ο οργανισμός μας, είτε θα ξηλώσουμε την παράγκα, είτε θα κλείσουμε προσπαθώντας, αλλά να ζούμε με τα αποφάγια που μας πετάει μέσα μέσα ο Κωστάκης με την παρέα του για να σκάσουμε, δεν είμαστε διατεθειμένοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δείξει με την στάση της, με τις κινήσεις της στους πάντες, ανεξάρτητα από το πόστο το οποίο υπηρετούν στο ποδόσφαιρο, πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Πρέπει να τους αναγκάσει να μας σεβαστούν.

Δώστε μας λόγους να συσπειρωθούμε, αλλά να χαρείτε ότι αγαπάτε καθαρά ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥΣ. Αν το πάρετε απόφαση να χτυπήσετε κατά μέτωπο την παράγκα, να είστε σίγουροι πως θα έχετε χιλιάδες στο πλευρό σας. Αν αποφασίσετε για ήπια αντίδραση, μην έχετε καμιά αμφιβολία, θα μείνετε μόνοι σας.