Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβάλλεται να επιστρέψει στις νικες

Επιβάλλεται να επιστρέψει στις νικες

Στην Λάρνακα πάει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που θα φιλοξενηθεί από τον γηπεδούχο Ερμή, στο Αντώνης Παπαδόπουλος (19:00, live omonoianews.com). Η ομάδα μας μετά από δυο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΛ και Αποέλ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αρχίσει ξανά να κοιτάει τα πιο ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Είναι καλύτερη ομάδα από τον Ερμή, ο οποίος όμως φιλοδοξεί να την κερδίσει, να την πλησιάσει και να αρχίσει κι αυτός να στοχεύει αναρρίχηση στις πιο πάνω θέσεις.


Η εβδομάδα που πέρασε ήταν τουλάχιστον ταραχώδης για την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο απόηχος του αιώνιο ντέρμπι όμως πρέπει να περάσει στο παρασκήνιο. Στο προσκήνιο πρέπει να είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι που για να κερδηθεί, απαιτείται συγκέντρωση στο στόχο, διάθεση και πάθος για επιτυχία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε άλλους βαθμούς και τα όποια παράπονα έχουμε πολύ μικρή σημασία θα έχουν, αν δεν επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες.

Αγωνιστικά, ο Τζον Κάρβερ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Παναγή, Carlitos, Βασιλείου, Ivanov, Jorgensen, Κότσαρης, Kresic, Χαντζάρα και Φραγκέσκου.