Home TOP NEWS Έτσι απλά με τη συνταγή του Αποέλ

Έτσι απλά με τη συνταγή του Αποέλ

 


Ολοταχώς για άλλο ένα βρώμικο τίτλο πάει το Αποέλ με την αποψινή βραδιά να σημειώνει άλλη μία νίκη στα κλειστά γραφεία της ΚΟΠ.

Μία βραδιά για πανηγύρια για τους αιώνια ευνοημένους, με τη γνωστή τους συνταγή. Απόψε ο Αθλητικός Δικαστής εξέτασε τις παραπομπές για την 12η αγωνιστική και οι αποφάσεις ήταν πραγματικός θρίαμβος για την ομάδα του συστήματος.

Θα θυμάστε ότι έφτιαξαν ιστορία με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Βάλε, τον παίκτη που δεν έχει χάσει παιχνίδι εδώ και χρόνια. Και ενώ ο Καρλάο κτύπησε μέλος του τεχνικού τιμ, και ενώ ο Μπερτόλιο έκανε χειρονομία στην κερκίδα του Απόλλωνα… το αποτέλεσμα είναι:

Δύο (2) αγωνιστικές αποκλεισμός στον Μπρούνο Βάλε, τερματοφύλακα του Απόλλωνα, τρεις (3) αγωνιστικές αποκλεισμός για ξεκάρφωμα σε μη-ποδοσφαιριστή του Αποέλ (τιμ μάνατζερ) και το γελοίο, χρηματικό πρόστιμο και στις δύο ομάδες για όσα έγιναν στη φυσούνα, αγνοώντας παντελώς τις αναφορές από πλευράς Απόλλωνα για τον Καρλάο αλλά και το βίντεο με τον πανηγυρισμό του Μπερτόλιο.

Και φυσικά δεν παραπέμφθηκε ο Ν.Πετεβίνος για τη δήλωση του: «Μέσα στο παιχνίδι είδαμε κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν. Με πολλή ευκολία σφυρίζονται πέναλτι εναντίον του Αποέλ και παρόμοιες και σε πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις δεν παίρνουμε πέναλτι. Υπάρχει μια λογική ότι απαγορεύεται να δίνεις πέναλτι στο Αποέλ». Κάτι που λογικά θα γίνει στην περίπτωση του Α.Δημητρίου μετά τις δηλώσεις του στο αιώνιο ντέρμπι.

Άλλο ωραίο από την ανακοίνωση απόψε της ΚΟΠ για τις ποινές, είναι η τιμωρία του Μέσκα. Ο παίκτης ο οποίος είχε φτύσει τον Κωνσταντινίδη, είχε παραπεμφθεί μετά το ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ… για ευνόητους λόγους. Και φυσικά τον εξόντωσαν με 6 αγωνιστικές.

Ο μηχανισμός τέθηκε σε εφαρμογή, όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μπορεί να νιώθει ακόμα πιο χαρούμενος. Υπέροχη η ζωή.