Home TOP NEWS Η χρονιά που ο Φάνος συστήθηκε στον κόσμο

Η χρονιά που ο Φάνος συστήθηκε στον κόσμο


Δεν το λέμε πρώτη φορά, δεν θα το ακούσετε ούτε για τελευταία, αλλά νιώθουμε την ανάγκη να το επαναλαμβάνουμε. Η παρουσία του Φάνου Κατελάρη ως μέλος της πρώτης ομάδας, δίνει ένα λόγο χαράς λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2016, στο οποίο δεν είχαμε ουσιαστικά καμία επιτυχία στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ένα νεαρό παιδί, γέννημα θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία και δείχνει την αξία του, αυτό λοιπόν στον απολογισμό της χρονιάς μπαίνει στην κορυφή!

Και θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς για δύο λόγους. Πρώτον για να συνεχίσει ο ίδιος να δουλεύει σκληρά, να βελτιώνεται, μέχρι να γίνει ο ηγέτης στην ομάδα της καρδιάς του. Και δεύτερον γιατί με τη καθιέρωση του Φάνου, θα πάρουν δύναμη και κουράγιο τόσα και τόσα παιδιά που είναι στην ακαδημία να κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο. Φέτος είναι η χρονιά του Φάνου, ο οποίος μπορεί να γίνει η βάση για τις χρονιές άλλων νεαρών παιδιών.

Τι έκανε στο 2016 ο Φάνος; Αρχικά πήρε το βάπτισμα του πυρός σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ ακολούθησαν συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα σε αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Κατελάρης μετράει δώδεκα συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι μισές ως βασικός. Επίσης, κατάφερε να βρει τρεις φορές δίχτυα και μάλιστα οι δύο ήταν σε ντέρμπι. Το τελευταίο του γκολ ήρθε στο φινάλε του ματς και έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δείτε τα γκολ του Φάνου: