Home TOP NEWS Κάρβερ: “Είμαι χαρούμενος από τη νοοτροπία των παικτών”

Κάρβερ: “Είμαι χαρούμενος από τη νοοτροπία των παικτών”

Ευχαριστημένος από το ότι οι παίκτες του δεν τα παράτησαν ήταν ο Τζον Κάρβερ στη διάσκεψη που ακολούθησε. Ο Άγγλος προπονητής ήταν χαρούμενος με το τελικό σκορ.


Τζον Κάρβερ: Καταρχάς να πω κάτι για τον Άγγελο που ξέρετε ότι έχει καρκίνο. Είναι στο μυαλό όλων μας, του ευχόμαστε τα καλύτερα, είναι μέλος του τεχνικού τημ των ακαδημιών και μας λείπει. Ότι καλύτερο για τον Άγγελο. Όσον αφορά το παιχνίδι ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε από το πρώτο λεπτό πως έπαιζε καλά η Δόξα και νιώθουμε πως θα ανέβει βαθμολογικά. Αρχίσαμε άσχημα, δεχθήκαμε γκολ από στημένο που μας απογοήτευσε όπως και το δεύτερο γιατί δουλεύουμε πολύ σε αυτά.
Είμαι ευχαριστημένος με την νοοτροπία και ότι δεν τα παρατήσαμε, μείναμε πίσω δυο φορές αλλά κερδίσαμε. Είχαμε καλύτερη κατοχή, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε σε δύσκολη επιφάνεια και με χαροποιεί.

Κάρλος Κορμπεράν: Δεχθήκαμε δυο γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο τέλος αυτό έκανε τη διαφορά, για αυτό χάσαμε αφού δύσκολα αντιδράς σε εκείνο το χρονικό σημείο. Η Δόξα θα παλεύει όλα τα παιχνίδια, θα τα δίνει όλα και σίγουρα θα πάρουμε τους βαθμούς που αξίζουμε με τη νέα χρονιά.