Home TOP NEWS Κάρβερ: “Θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την εμπειρία”

Κάρβερ: “Θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την εμπειρία”

 


Η διάσκεψη των προπονητών άρχισε με τους δύο να λένε συλλυπητήρια στην στην οικογένεια της Τσαποκοένσε. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος θα πρέπει να κρίνουν τι έγινε απόψε.

Τζον Κάρβερ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Τσαποκοένσε. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος θρηνεί μαζί τους και είναι σημαντικό όλοι να σκεφτούμε τι περνάνε. Υπάρχουν περισσότερα από το ποδόσφαιρο.

Κάθομαι σε αυτό το τραπέζι, αναστατωμένος και θυμωμένος. Δεν θα μπω σε πόλεμο λέξεων για το τι συνέβηκε. Είσαστε εδώ στο παιχνίδι, υπάρχει και βίντεο, το είδε και κόσμος στα καφέ και τα εστιατόρια και θα σας αφήσω εσάς να κρίνεται τις 4 μεγάλες αποφάσεις του ματς. Στο πρώτο 15λεπτο μπήκαμε σωστά, δείξαμε πως θα προκαλούσαμε προβλήματα σε μια εξαιρετική ομάδα. Είναι πάντα πολύ δύσκολο να μένεις σε 10 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες τεχνίτες. Ο τερματοφύλακας μας τραυματίστηκε στο 2ο γκολ του Αποέλ και έπρεπε να μείνει στα αποδυτήρια, αλλά επέμενε να επιστρέψει. Όλο το γκρουπ όμως είχε το θάρρος να παλέψει, όπως και ο κόσμος. Με το σκορ 0-3 επέστρεψαν και προσπάθησαν να το παλέψουν. Οι ανθρώποι αυτού του κλαμπ καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο και πώς δουλεύει και θα καταλάβουν τι έγινε σήμερα.

Καλή επιτυχία στο Αποέλ την Πέμπτη και στην Ευρώπη γενικά. Θα κερδίσουμε από το σημερινό ματς, θα γίνουμε πιο δυνατοί από τη σημερινή εμπειρία.

Τόμας Κρίστιανσεν: Συλλυπητήρια στην Τσαποκοένσε για το δυστύχημα. Πολύ σημαντικοί τρεις βαθμοί, νομίζω ήταν η κατάλληλη μέρα να επιστρέψουμε. Σε προηγούμενα παιχνίδια δεν τα καταφέραμε αν και θα μπορούσαμε. Από το πέναλτι και τη κόκκινη και μετά κυριαρχήσαμε. Συνεχίσαμε μετά το γκολ να ελέγχουμε και μπήκαμε με μεγάλο προβάδισμα στα αποδυτήρια. Η αντίδραση μετά το ημίχρονο και το γκολ τους ήταν σημαντική, το διαχειριστήκαμε πολύ καλά και σκοράραμε 4ο. Ελέγξαμε πλήρως μέχρι το 90′ μετά το γκολ αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο μας, βοήθησε την ομάδα σε αυτή τη σημαντική νίκη.