Home TOP NEWS Κινδυνεύει να χάσει τον Τουρέ για ένα μήνα

Κινδυνεύει να χάσει τον Τουρέ για ένα μήνα

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο η ΟΜΟΝΟΙΑ να στερηθεί των υπηρεσιών του Μπλάτι Τουρέ τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Ο νεαρός μέσος κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει όμως ρίζες και από την Μπουρκίνα Φάσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πάουλο Νουάρτε τον έχει συμπεριλάβει στην προεπιλογή του για το Africa Cup of Nations, που θα διεξαχθεί από 14 Ιανουαρίου μέχρι 5 Φεβρουαρίου. Ασφαλώς αν επιλεγεί θα κληθεί για μίνι προετοιμασία πιο νωρίς.


Δηλώσεις σχετικά με το θέμα έκανε ο προπονητής της Μπουρκίνα Φάσο Πάουλο Ντουάρτε: “Όταν ανέλαβα αυτή την εθνική, επικοινώνησα με ένα παίκτη τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, τον Μπλάτι Τουρέ. Μου είπαν πως είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού, για αυτό και δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής κλήση. Ο ίδιος όμως έχει καταθέσει τα αρχεία που αποδεικνύουν πως έχει καταγωή από την Μπουρκίνα Φάσο. Για αυτό τον κάλεσα, για να δω τι μπορεί να μου δώσει σε αυτό το στάδιο. “

Ο Τζον Κάρβερ προφανώς δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως θα στερηθεί τον πρώτο σε συμμετοχές και λεπτά παίκτη του. Γνωρίζει όμως πως είναι μια πραγματικότητα για την οποία πρέπει να είναι προετοιμασμένος.