Home TOP NEWS Match Report: Ο Αναστασίου αποφάσισε ισοπαλία

Match Report: Ο Αναστασίου αποφάσισε ισοπαλία

Ένα παιχνίδι που ανήκε ολοκληρωτικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έληξε στην ισοπαλία επειδή αυτό αποφάσισε μια ολιγωρία και ο διαιτητής Αναστασίου. Δεν ξέρουμε τι άλλο πρέπει να γίνει πραγματικά. Δεν μας σέβεται κανείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άφησε δυο βαθμούς στη Λάρνακα και έχει να μέμφεται πρώτα τον ανεκδιήγητο Αναστασίου και μετά τον εαυτό της.


Α’ ημίχρονο

Με τρεις αλλαγές ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ το ματς σε σύγκριση με αυτό κόντρα στο Αποέλ. Ο Βύντρα πήρε τη θέση του Καρλίτος, ο Φλορέσκου του Κατελάρη και ο Σέρινταν του Χριστοφή. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα ήρθε στο 7’όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον, η μπάλα αποκρούστηκε και πέρασε μπροστά από Σέρινταν και τον Ντάρμπισαϊαρ, που δε μπόρεσαν να την σπρώξουν μέσα.

Στο 13′ ο Σέρινταν ήταν πρωταγωνιστής σε άλλη μια φάση. Αφού υποδέχθηκε τη μπάλα με χώρο μπροστά του έκανε καλό φαλτσαριστό σουτ, λίγο άουτ. Η απάντηση του Ερμή στις ευκαιρίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο 25′ όταν ο Άλμπα ελίχθηκε έξω από τη περιοχή μας και έκανε συρτό σουτ, άουτ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και με συντριπτική κατοχή, γυρόφερνε την άμυνα του Ερμή. Στο 29′ δύο διαδοχικά σουτ των Τουρέ και Σέρινταν από κοντά κόντραραν. Τελικά ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 38′. Ο Τουρέ έκλεψε τη μπάλα έδωσε στον Μαργκάσα που ελίχθηκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Νουρεντινόσκι και έγραψε το 0-1.

Το γκολ έδωσε φτερά στους παίκτες μας, που δευτερόλεπτα μετά έφτασαν κοντά σε 2ο γκολ. Ο Σέρινταν έπαιξε κάθετα τον Ντάρμπισαϊαρ, τον οποίο όμως πρόλαβε ο Νουρεντινόσκι. Τελευταία ευκαιρία για το ημίχρονο στο 45′. Ο Τουρέ έκανε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Νουρεντινόσκι, στην συνέχεια ο Κωνσταντινίδης έκανε σέντρα προς το Σέρινταν, ο Ιρλανδός όμως δεν μπόρεσε από κοντά και απώλεσε την ευκαιρία.

Δεύτερο ημίχρονο

Τα όποια πλάνα έκανε ο Νίκος Παναγιώτου στην ανάπαυλα, πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων πολύ νωρίς. Κι αυτό γιατί στο 47′ ο Κλέιτον με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος των δικτύων του Νουρεντινόσκι κάνοντας το 0-2. Ο Βραζιλιάνος απείλησε εκ νέου στο 57′ όμως το σουτ του έξω από την περιοχή, έφυγε άουτ.

Την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Άλμπα στο 62′, στην προσπάθεια του Ερμή να απαντήσει στα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ντάρμπισαϊαρ μπήκε στο κουτί έκανε γύρισμα, αμυντικοί του Ερμή όμως απέκρουσαν προ του Σέρινταν. Δυο λεπτά αργότερα η ομάδα μας αναπτύχθηκε όμορφα, ο Μαργκάσα έβγαλε τον Κωνσταντινίδη σε θέση βολής, αλλά ο Ελλαδίτης σούταρε άουτ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή, ήρθε στο 70′. Ο Ντε Μέλο βρέθηκε μέσα στο κουτί μας, έφερε τη μπάλα στο καλό του δεξί πόδι και σούταρε στο δοκάρι του Χριστοδούλου. Μάλιστα ο φτεροπόδαρος απείλησε και στην επόμενη φάση, με το σουτ του Μαρτίνιου να φεύγει άουτ. Και οι χαμένες ευκαιρίες του μέχρι το 80′ έγιναν 3, όταν ο Μασίνουα, μόνος με τον Χριστοδούλου σούταρε ψηλά, άουτ.

Από το 80′ μέχρι και το 90′ η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειριζόταν με άνεση το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όμως, μια ολιγωρία έφερε γκολ για τον αντίπαλο. Μετά από κόρνερ ο Μπεγκά πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Λίλλης από πολύ κοντά μείωσε σε 1-2. Στο τέλος, μίλησε η διαιτητική μαεστρία του Αναστασίου. Μετά από σέντρα του Ντε Μέλο, ο Μπεγκά έκανε ΚΑΘΑΡΟ φάουλ στον Χριστοδούλου και ο Μασίνουα προ κενής εστίας έφερε το ματς στα ίσα.

Συμπερασματικά

Μέχρι το 65′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια άριστη εμφάνιση. Συντριπτική κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία της μπάλας, δυο γκολ. Από το 65 ως το τέλος ο Ερμής ανέβηκε, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειριζόταν τη πίεση σχετικά εύκολα. Εν τέλη, μίλησε μια αδράνεια και ο Αναστασίου. Νέο έγκλημα εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν ξέρουμε τι άλλο πρέπει να γίνει με τους διαιτητές. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι πρέπει να γίνει.