Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην κοιτάτε πίσω!

Μην κοιτάτε πίσω!

Αιώνιο ντέρμπι σήμερα και πολλές φορές το βλέπουμε σαν “ευκαιρία” να ξορκίσουμε τους δαίμονες, να γυρίσουμε τον τροχό και διάφορα άλλα στο ίδιο μήκος κύματος. Είναι αλήθεια, την τελευταία δεκαετία έγιναν τόσα εγκλήματα διαχείρισης στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που ο αιώνιος έριξε κάστρα μας, πέτυχε εις βάρος μας, μας φόρτωσε πίεση. Την οποία όμως πρέπει επιτέλους να διαχειριστούμε σωστά και να μην φορτώνουμε στην εκάστοτε ομάδα μας το βάρος της διόρθωσης τους μέσα σε ένα 90λεπτο, ανεξαρτήτως ιστορικού υπόβαθρου.


Μην κοιτάτε πίσω! Το παρελθόν σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πρέπει να το θυμόμαστε μόνο για να μην αφήσουμε να επαναληφθούν τα εγκλήματα, όχι για να βρίσκουμε λόγους να θέλουμε νίκη στο αιώνιο. Εκείνη την θέλουμε έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως κατάστασης των δυο ομάδων και ανεξαρτήτως στόχων. Ας την διεκδηκήσουμε με τα σωστά εφόδια και για τους σωστούς λόγους. Πάμε να τους κερδίσουμε, με όπλο τη δουλειά μας, το πάθος μας, το κλίμα στην ομάδα, την ποιότητα μας. Όχι για να διορθώσουμε τα ιστορικά ατοπήματα, αλλά γιατί έχουμε την ομάδα να το κάνουμε και για να προχωρήσουμε τη δουλειά που ξεκίνησε το καλοκαίρι!

Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία, η οποία πηγάζει ακριβώς από την κατάσταση που βρίσκεται η OMONOIA. Όλο το τιμ αλλά και όλος ο κόσμος, πρέπει να εστιάσει σε αυτά που πρέπει να κάνει στο γήπεδο για να κερδίσει και όχι στην προϊστορία, όχι σε όσα έγιναν την τελευταία δεκαετία. Δεν θα διορθώσουν οι δεκατέσσερις που θα παίξουν σήμερα τα λάθη που έγιναν, αλλά μπορούν να βάλουν το σύλλογο σε νέα μονοπάτια, μπορούν να βάλουν τον εαυτό τους ξανά σε θέση πρωταγωνιστή. Και αυτό πρέπει να είναι σήμερα το όχημα τους, το κίνητρο τους, γιατί την ποιότητα την έχουν. Τώρα χρειάζεται το καθαρό μυαλό!