Home TOP NEWS Να κλείσει τη χρονιά με νίκη

Να κλείσει τη χρονιά με νίκη

Τον τελευταίο αγώνα της για φέτος, δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ την Τετάρτη. Η ομάδα μας μένει στη Λευκωσία, αλλά πάει λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ΓΣΠ, στην άλλοτε έδρα της το Μακάριο, για να αντιμετωπίσει την Δόξα Κατωκοπιάς. Μια ομάδα που στον πρώτο γύρο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την χλωμή εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έφυγε από την έδρα μας με το βαθμό της ισοπαλίας.


Η ομάδα μας μετά την νίκη επί της Αναγέννησης το απόγευμα του Σαββάτου, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που κρατούσε τρία παιχνίδια και πλέον στοχεύει σε νέο τρίποντο. Ανεξάρτητα από τις ήττες κόντρα σε ΑΕΛ και Αποέλ και την ισοπαλία με τον Ερμή, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε για 70 λεπτά με το φτεροπόδαρο και όλο το 90λεπτο κόντρα στην Αναγέννηση. Ακριβώς αυτή την φόρμα θέλει να εκμεταλλευτεί και σε συνδυασμό με τη διαφορά δυναμικότητας να επιβληθεί του αντιπάλου.

Το 2016, όπως και τα προηγούμενα χρόνια της λιτότητας, ήταν μάλλον περίεργο και σίγουρα δεν βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που την θέλουμε. Έφερε όμως τουλάχιστον την αλλαγή στον τρόπο που δουλεύει το ποδοσφαιρικό τμήμα και μαζί με αυτήν μια αισιοδοξία για καλύτερες μέρες. Ακριβώς έτσι, αισιόδοξα, θέλει και η ομάδα να κλείσει την χρονιά.