Home TOP NEWS Σαν παράγοντες του Εδεσσαϊκού απάντησαν Μυλωνάς και Πειθαρχικός Εισαγγελέας, στο ερώτημα του...

Σαν παράγοντες του Εδεσσαϊκού απάντησαν Μυλωνάς και Πειθαρχικός Εισαγγελέας, στο ερώτημα του Ανδρέα Δημητρίου

 


Στη γλώσσα που μόνο στην ΚΟΠ καταλαβαίνουν, μίλησαν πριν από λίγο σε SSFM ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς, και Άστρα, ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας Στέλιος Νικολάου, αναφορικά με το ερώτημα που είχε θέσει λίγα λεπτά προηγουμένως στο Super Σπορ, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, το ερώτημα αφορούσε το γιατί πέρασαν στο ντούκου από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα, Στέλιο Νικολάου, οι δηλώσεις που έγιναν μετά το Αποέλ-Απόλλωνας για τη διαιτησία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αποέλ, Νεκτάριος Πετεβίνος, είχε αφήσει σαφείς αιχμές για τη διαιτησία αλλά δεν έγινε καμία παραπομπή του στη δικαστική. Γιατί; Σήμερα μάθαμε ότι παραπέμφθηκε στη Δικαστική ο Ανδρέας Δημητρίου για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τον Αποέλ.

Όταν τέθηκε το ερώτημα στο γενικό διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά πριν λίγα λεπτά, απέφυγε να απαντήσει παραπέμποντας στους πειθαρχικούς κανονισμούς! «Ο στόχος μου δεν είναι να συζητήσω συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά για να βοηθήσουμε τον κόσμο να αντιληφθεί τι περιέχουν οι πειθαρχικοί κανονισμοί», είπε. Ο δε πειθαρχικός Εισαγγελέας είπε στον Άστρα: «Δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα».

Αν η στάση τους δεν αυξάνει την προκατάληψη, τι άλλο να πούμε; Γίνεται, τη μιαν έτσι την άλλη γιουβέτσι;
Πόσες άλλες παραστάσεις θα δούμε στο διεφθαρμένο σας τσίρκο;

Θέση για το θέμα αυτό πήρε επίσημα λίγο αργότερα και η ΚΟΠ, διαβάστε την πατώντας εδώ.

Κάπως έτσι (σαν του παράγοντα του Εδεσσαϊκού) ήταν οι δηλώσεις των δύο.