Home TOP NEWS Στον αγώνα για προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας

Στον αγώνα για προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας

 


Δεν πρόκειται να αφεθεί η ομάδα έρμαιο του καθενός. Μετά και το χθεσινό περιστατικό με τον διαιτητή Γιάννη Αναστασίου που στέρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ άλλους δύο βαθμούς, διοίκηση και οπαδοί δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας που τον τελευταίο καιρό δέχεται το ένα κτύπημα μετά το άλλο.

Του Ανδρέα Μιχαήλ, sport-fm.com.cy

Η υπομονή και η αναγνώριση των ανθρώπινων λαθών έχει πλέον εξαντληθεί. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πιστεύουν ακράδαντα πως η ομάδα τυγχάνει εχθρικής αντιμετώπισης από πλευράς ΚΟΠ και τους υπόλογους της εντός και εκτός γηπέδων και ετοιμάζονται για να δράσουν με όλα τα νόμιμα μέσα. Ήδη μία σκέψη που υπάρχει είναι η αποχώρηση του εκπροσώπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΚΟΠ Νικ Νικολάου ο οποίος εκτός από πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας είναι και ο επικεφαλής των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ και με τις γνώσεις του έχει βοηθήσει ουκ’ ολίγες φορές αρκετά σωματεία. Η παρουσία του θεωρείται απαραίτητη και θα είναι τεράστια απώλεια για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη τυχόν αποχώρηση του.

Το θέμα με τον κ. Νικολάου θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών, όμως δεν είναι η μόνη σκέψη που υπάρχει. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά και την τακτική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου.

Από κει και πέρα υπάρχουν και οι αγωνιστικές ευθύνες για την χθεσινή απώλεια της νίκης. Μία αδικαιολόγητη χαλαρότητα στο τελευταίο εικοσάλεπτο έκανε τον Ερμή να μοιάζει με …Μπαρτσελόνα αφού η μία επίθεση διαδεχόταν την άλλη. Έδωσε και η ΟΜΟΝΟΙΑ το δικαίωμα στην ομάδα της Αραδίππου και κατ’ επέκταση στον Γιάννη Αναστασίου για να γίνει ότι έγινε και να χαθούν δύο πολύτιμοι βαθμοί.