Home TOP NEWS Με βελτιωμένη πρόταση, γίνεται κάτοικος Λάρνακας

Με βελτιωμένη πρόταση, γίνεται κάτοικος Λάρνακας

 


Κοντά στην ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται ο Ονησίφορος Ρουσιάς. Η ομάδα της Λάρνακας ασκεί έντονο πρέσσιγκ στον επιθετικό μας για να υπογράψει την 1/1/17 συμβόλαιο για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ παράλληλα κάνει ότι μπορεί για να τον αποκτήσει άμεσα. Σύμμαχο στην προσπάθεια της βρίσκει και την θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή να πάει κάπου που να μπορεί να πάρει συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά. Στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχουν μόνο τον Αντρέ Άλβες μπροστά, έτσι ο “Όνη” βλέπει έδαφος.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήθελαν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή και το έχουν μεταφέρει και στον ίδιο. Αντιλαμβάνονται την επιθυμία του να παίζει συνεχόμενα, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να του τα εγγυηθούν, αλλά θεωρούν πως καλό θα ήταν να βρίσκεται στο ρόστερ γιατί είναι πιθανόν να χρειαστεί. Προφανώς για ένα ποδοσφαιριστή που είναι σε ηλικία που πρέπει να παίξει, δεν είναι αρκετό. Και αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ Λάρνακας.

Η ΑΕΚ προσφέρει στην ομάδα μας 30 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο ίδιος ο Ονησίφορος είναι διατεθιμένος να χαρίσει 22χιλιάδες που του χρωστά από προηγούμενα χρόνια η ομάδα μας. H OMONOIA μέσω του Νίκου Νταμπίζα ζητάει αυτή τη στιγμή 80 χιλιάδες ακατέβατες και ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής για την ώρα δεν κάνει βήμα πίσω παρότι πιέζει και η ΑΕΚ και ο Ρουσιάς. Αν η ΑΕΚ επανέλθει με ανεβασμένη πρόταση, ίσως να ανοίξει ξανά ο κύκλος των συζητήσεων.