Home TOP NEWS “Αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί φτιάξαμε κλασσικές ευκαιρίες”

“Αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί φτιάξαμε κλασσικές ευκαιρίες”

Έχασαν κλασικές ευκαιρίες οι πράσινοι, ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα και στο φινάλε, αποδόθηκε η δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου.


«Και μεις καρδιοχτυπήσαμε όπως όλος ο κόσμος. Αποδόθηκε δικαιοσύνη γιατί φτιάξαμε κλασσικές ευκαιρίες από το ξεκίνημα, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο που δεν μπορούσες να παίξεις ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Στο τέλος με το σουτ του Σέρινταν αποδόθηκε δικαιοσύνη, είναι πολύ σημαντική η νίκη, η τέταρτη συνεχόμενη.

Για δεύτερη αγωνιστική εκμεταλλευόμαστε τα αποτελέσματα των άλλων και βελτιώνουμε την αγωνιστική μας θέση. Κρατάμε επίσης πως έπαιξαν 3 από την ακαδημία μας και προχωράμε. Έχουμε δύσκολο μας τη Τετάρτη και σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Ο Νασιμέντο έχει ίωση, ο Άρης πάει πολύ καλά και θα δούμε αν τον έχουμε Τετάρτη. Αν όχι την Τετάρτη σίγουρα με τον Απόλλωνα. Θα δούμε επίσης τον Δημήτρη που έφυγε τραυματίας από κτύπημα. Στόχος όπως σας είπα να γίνει διαχείριση του ρόστερ. Σήμερα έπαιξαν πρώτη φορά 90λεπτο Φιλιώτης και Κρέσιτς και έτσι θα κυλήσει ο μήνας, με διαχείριση του ρόστερ», ήταν τα λόγια του.