Home TOP NEWS Εγγράφεται και υπολογίζεται;

Εγγράφεται και υπολογίζεται;

Παρασκευή σήμερα και οι ομάδες έχουν δικαίωμα να εγγράψουν ποδοσφαιριστές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχοντας μια επιπλέον επιλογή, τον Στεφάν Αζίζ. Εκείνο που μένει να δούμε, είναι αν στην φαρέτρα του Τζον Κάρβερ θα προστεθεί και δεύτερο όπλο, ο Νικάντρο Μπρέβελντ. Ο Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ είναι εδώ και μέρες στο νησί μας, τα έχει βρει σε όλα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και προπονείται κανονικά.


Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, γιατί δεν έχει βρεθεί λύση με κάποιον από τους υποψηφίους για παραχώρηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Μπρούνο Νασιμέντο για να βρει ο Βραζιλιάνος τον επόμενο του σταθμό και να αδειάσει μια θέση. Ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει σήμερα όμως, είναι πολύ πιθανό ο Μπρέεβελντ να εγγραφεί και να διαγραφεί ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Τοντέλα.

Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει ενδιαφέρον για το Νασιμέντο από ομάδα του εξωτερικού και ίσως αυτό διευκολύνει τον τεχνικό μας διευθυντή. Όπως και να έχει πάντως, το σημαντικό είναι να τεθεί ο Μπρέεβελντ στη διάθεση του Κάρβερ. Επίσης σημαντικό όμως, είναι να μην επιβαρυνθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ από λύσεις συμβολαίων. Ο Νταμπίζας προσπαθεί να βρει ισορροπία μεταξύ των δύο.