Home TOP NEWS Κανένα περιθώριο για απώλεια πλέον

Κανένα περιθώριο για απώλεια πλέον

Η απώλεια από την Ανόρθωση, έχει φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ αρκετά πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στόχος της ομάδας σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Αντώνη Τζιωνή πριν τα Χριστούγεννα, είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και η εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Η απόσταση πλέον από την 3η θέση που οδηγεί αυτόματα στην Ευρώπη είναι στους 6 βαθμούς και από την πιθανότατα προνομιούχο 4η, στους 5.


Γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για απώλεια πλέον. Δεν θα κάτσουμε να απαριθμήσουμε τους βαθμούς που πετάξαμε στα σκουπίδια, θα μείνουμε αναφέρουμε απλά τους τέσσερις μες το Αντώνης Παπαδόπουλος σε δυο παιχνίδια που η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε με 0-2 . Ήδη μείναμε πίσω και δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε ποτέ ξανά τα ίδια. Πρέπει να καθαρίσουμε τα παιχνίδια στα οποία είμαστε θεωρητικά φαβορί και να πάμε στα ντέρμπι πιο κοντά στο στόχο και πιο έτοιμοι.

Μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή έχει κατά σειρά τη Νέα Σαλαμίνα (εντός), τον Άρη (εκτός) και την ΑΕΖ Ζακακίου (εντός). Οτιδήποτε άλλο από 9 βαθμούς είναι αποτυχία και θα μας φέρει ακόμα πιο πίσω. Για να το καταφέρουμε πρέπει άμεσα να βελτιωθούμε αμυντικά και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Όσο δεν κάνουμε τα πιο πίσω, κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί “εύκολο”.