Home TOP NEWS Όλα τα δεδομένα με Σέρινταν για τον Γενάρη και τη συνέχεια

Όλα τα δεδομένα με Σέρινταν για τον Γενάρη και τη συνέχεια

 


Πολύ δύσκολα θα προκύψει άμεση αποχώρηση του Κίλιαν Σέρινταν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η ιστοσελίδα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι διατεθειμένη να ξεπουλήσει τον Σέρινταν ή τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της, ειδικά μερικές ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και με μόλις μία μεταγραφή διαθέσιμη, η οποία προορίζεται για ενίσχυση σε άλλη θέση. Συνεπώς, η μοναδική περίπτωση να παραχωρηθεί άμεσα ο Σέρινταν, είναι μια εξαιρετικά δελεαστική οικονομική πρόταση, που δεν θα αφήνει περιθώρια στον Σύλλογο για να αρνηθεί.

Η πρόταση της Γιαγκελόνια προς τον ποδοσφαιριστή είναι άκρως δελεαστική, καθώς οι Πολωνοί του προσφέρουν μακροχρόνιο συμβόλαιο με οικονομικές απολαβές κατά πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με τις υφιστάμενες του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Επίσης, η Γιαγκελόνια προσφέρει στον Σέρινταν την προοπτική να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι να διεκδικήσει τον κορυφαίο του στόχο, δηλαδή να κληθεί ξανά στην Εθνική Ιρλανδίας. Σημειώνεται πως η Γιαγκελόνια είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Πολωνίας και θεωρείται πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου.

Ο Σέρινταν έχει ενημερώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ για το γεγονός ότι η πρόταση της Γιαγκελόνια, αλλά και η προοπτική που του προσφέρει, είναι δεδομένα που καλύπτουν τις ποδοσφαιρικές του απαιτήσεις. Ωστόσο, ξεκαθάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως, εάν και εφόσον δεν τον παραχωρήσει στη Γιαγκελόνια, αυτός θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τους “πράσινους” και θα δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό για τον Σύλλογο.

Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω, ενώ του τόνισε πως είναι έτοιμη να του καταθέσει πρόταση για ανανέωση συνεργασίας, με πολυετές συμβόλαιο.

Συμπερασματικά, θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει άμεσα ο Σέρινταν από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους “πράσινους”, καθώς σε οικονομικό επίπεδο οι προτάσεις που έχει ενώπιόν του (όχι μόνο από τη Γιαγκελόνια), απέχουν από τις οικονομικές απολαβές που μπορεί να του προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ.