Home TOP NEWS Ούτε λόγος για αποκλεισμό

Ούτε λόγος για αποκλεισμό

Η ήττα από τον Απόλλωνα αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσον αφορά τις βλέψεις της στο πρωτάθλημα. Εκεί που είχε ευκαιρία να μείνει μόνη 4η, να μειώσει τη διαφορά από τον 3ο και να αρχίσει να σκέφτεται ψηλότερα, έμεινε πλέον 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή και τρέχει 2 ομάδες ακόμα και για την έξοδο στην Ευρώπη. Μπροστά της πλέον η ομάδα μας έχει τον Εθνικό Άχνας για τον θεσμό του κυπέλλου και το τελευταίο που αντέχει είναι ένας αποκλεισμός.


Γιατί ενδεχόμενος αποκλεισμός θα σημαίνει ουσιαστικά άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο για την ΟΜΟΝΟΙΑ που μάλιστα θα πρέπει να το πάρει απόφαση από τον Γενάρη. Δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που να μην ξέρει τις συνθήκες και τις δυσκολίες, δεν υπάρχει όμως και κανείς που ανέχεται πλέον να μπαίνει σαν στόχος η Ευρώπη για άλλη μια χρονιά τόσο νωρίς. Η ομάδα μας πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της, να κερδίσει τον Εθνικό Άχνας και το Σάββατο να κερδίσει και την Ανόρθωση. Όχι γιατί τις εγγυούνται τίτλο οι δυο νίκες, αλλά γιατί τουλάχιστον θα έχει στόχο.

Ούτε λόγος για αποκλεισμό πραγματικά. Είμαστε πολύ νωρίς μες το θεσμό και απέναντι μας έχουμε ένα μέγεθος πολύ μικρότερο από εμάς. Θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα και για τους φετινούς στόχους, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται να αλλάξει κάτι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.