Home TOP NEWS Επιβάλλεται να δουλέψει τώρα για την επόμενη χρονιά

Επιβάλλεται να δουλέψει τώρα για την επόμενη χρονιά

Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγώνα και η βαθμολογία μαρτυρά πως είναι σημαντικός για την έξοδο στην Ευρώπη αφού η 4η θέση μπορεί να αποδειχθεί προνομιούχα. Αγωνιστικά όμως το χειρότερο που μπορεί να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή είναι να αρχίσει τα συνθήματα του τύπου “να σώσουμε τη χρονιά” και “να προλάβουμε το τραίνο της Ευρώπης”. Και το λέμε αντιλαμβανόμενοι πλήρως πως τα λεφτά της Ευρώπης, είναι πολύ σημαντικά για όλη τη χρονιά.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αρχίσει να κτίζει για του χρόνου. Προφανώς να το κάνει όταν επιλεγεί προπονητής ή τεχνικός διευθυντής, αλλά αντί να του φορτώσουμε το βάρος να βγάλει την ομάδα πάση θυσία στην Ευρώπη, καλύτερα είναι να του φορτώσουμε να αρχίσει κτίσιμο. Αν στην πορεία βγει και Ευρώπη καλώς. Αλλά και σε εκείνη την περίπτωση, η λογική λέει πως θα ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς και πρέπει το ρόστερ να είναι έτοιμο και να έχει βάθος για να αντεπεξέλθει.

Σε αυτό το πλαίσιο, κατά την άποψη μας πρέπει να δοθεί και ευκαιρία σε παίκτες να δείξουν τι αξίζουν. Πρώτος που μας έρχεται στο μυαλό ο Αντρέας Φραγκέσκου. Η άμυνα μας παραπαίει και είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα έχουμε αλλαγές. Είναι καλό ο μικρός να παίξει φέτος, να δείξει τι μπορεί να κάνει και να αρχίσει να παίρνει εμπειρίες. Κατελάρης και Φιλιώτης άλλωστε δείχνουν το δρόμο.