Home TOP NEWS Ήδη σκέφτονται την ΑΕΚ

Ήδη σκέφτονται την ΑΕΚ

 


Έγιναν πολλά και ενδιαφέροντα στο χθεσινό ντέρμπι κυπέλλου με τον Απόλλωνα, με τους λογαριασμούς μεταξύ των δυο ομάδων να παραμένουν ανοικτοί. Οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος αναμένεται σήμερα και αύριο να συζητήσουν έντονα όσα είδαν. Εκείνοι που δεν έχουν την πολυτέλεια και τον χρόνο να σκέφτονται περισσότερο το παιχνίδι, είναι το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Την Κυριακή έχουν νέο παιχνίδι να δώσουν και είναι ξανά ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής όπως και το πρόγραμμα αυτής που έρχεται μάλιστα, έχουν δώσει ένα σωρό κίνητρα στους παίκτες μας. Αν κερδίσουν, περνάνε βαθμολογικά την ΑΕΚ, ανεβαίνουν ένα σκαλοπάτι στην βαθμολογία και σίγουρα θα μειώσουν και την απόσταση από το Αποέλ, την ΑΕΛ ή και τους δύο. Το κύπελλο είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχει μπόλικους λόγους να θέλει νίκες και στο πρωτάθλημα. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα χαθούν βαθμοί και η ίδια πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε από χθες σε ένα κύκλο από ντέρμπι και τα περισσότερα θα απέχουν μόνο λίγες μέρες μεταξύ τους. Μια από τις προκλήσεις της, είναι και να διαχειρίζεται τις μικρές αποστάσεις ανάμεσα στα παιχνίδια. Ο Απόλλων για την ώρα μπαίνει στην άκρη, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να σκέφτεται ήδη την ΑΕΚ.