Home TOP NEWS Όλα για όλα στο Τσίρειο

Όλα για όλα στο Τσίρειο

Στην Λεμεσό εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που στις 17:00 θα αντιμετωπίσει για τα προημιτελικά του κυπέλλου τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (live omonoianews.com). Συνεπής σε ότι δείχνει από την αρχή της χρονιάς η ΟΜΟΝΟΙΑ, έβαλε δύσκολα στον εαυτό της. Εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον αντίπαλο στη Λευκωσία, ενδιάμεσα έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την ΑΕΚ και σήμερα πάει να ανέβει το βουνό που δημιούργησε. Με δεδομένο το σκορ του πρώτου ματς, χρειάζεται διπλό.


Είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, αφού προφανώς μιλάμε για κύπελλο που ο χαμένος πάει σπίτι του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να προκριθεί χρειάζεται να κερδίσει τον Απόλλωνα, ή να πάρει ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο του 2-2. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ της, πρέπει όμως να δείξουν όλοι πως αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της στιγμής και να εμφανιστούν αντάξιοι των προσδοκιών. Οι ίδιοι οι παίκτες απογοήτευσαν τον κόσμο, οι ίδιοι καλούνται σήμερα να του δώσουν απλά ελπίδα περνώντας στα ημιτελικά.

Ασφαλώς κλειδί για την εξέλιξη του ματς, είναι το αδύνατο σημείο της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η άμυνα της. Όσο δεν δέχεται γκολ η ομάδα μας, ένα γκολ αρκεί για να την στείλει στην επόμενη φάση. Αν εμφανιστούν ξανά τα γνωστά συμπτώματα και δώσουμε εύκολα γκολ, καλά κάνουμε να βάλουμε και τον σταυρό μας και να παρακαλάμε Ντάρμπισαϊαρ-Χριστοφή και Σέρινταν να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους.

Αγωνιστικά, ο Κάρβερ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κωνσταντινίδη, του Ρουσιά και του Άρνασον.