Home TOP NEWS Πολύ πιθανές νέες αλλαγές

Πολύ πιθανές νέες αλλαγές

Το πρόγραμμα είναι πυκνό, τα ντέρμπι συνεχόμενα και ο Τζον Κάρβερ στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε πως δεν θα διστάζει να κάνει rotation όταν νιώθει πως χρειάζεται. Με δεδομένο πως Κυριακή παίζουμε με την ΑΕΚ και Τετάρτη πρέπει να πάμε στη Λεμεσό να κερδίσουμε τον Απόλλωνα για το κύπελλο, θεωρούμε βέβαιο πως ο Κάρβερ θα κάνει κάποιες αλλαγές. Θετικό είναι πως Μπρέβελντ και Αζίζ προσθέτουν δυο λύσεις που πρόσφατα ο κόουτς δεν είχε.


Καταρχάς είναι πιθανόν να αλλάξει ο τερματοφύλακας, μιας και το τεχνικό τημ δείχνει να τους χρησιμοποιεί εκ περιτροπής. Δεν θα είναι έκπληξη, είτε ξεκινήσει ο Παναγή είτε ο Κρέσιτς. Μια αλλαγή περιμένουμε να δούμε και στα άκρα της άμυνας. Φιλιώτης και Σοϊλέδης έδωσαν πολλές δυνάμεις και ο ένας από τους δύο, είναι πιθανόν να αντικατασταθεί από τον Καρλίτος.

Από κει και πέρα, ευτύχημα για τον Κάρβερ αποτελεί το γεγονός πως στον άξονα έχει 4 ετοιμοπόλεμες λύσεις. Την Τετάρτη ξεκίνησαν Κατελάρης και Μαργκάσα, θέση διεκδικούν την Κυριακή και οι Μπρέβελντ-Τουρέ. Τέλος όσον αφορά την τριάδα μπροστά, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ σίγουρα θα ξεκινήσουν, την θέση αριστερά όμως θα κτυπήσουν τρεις ποδοσφαιριστές, οι Σέρινταν, Κύπρου και Αζίζ. Αν ο Κίλιαν είναι έτοιμος, έχει προβάδισμα.