Home TOP NEWS Θα επιστρέψει έχοντας αφήσει το στίγμα του

Θα επιστρέψει έχοντας αφήσει το στίγμα του

Άδικα ή όχι, ο Μπλάτι Τουρέ και η Μπουρκίνα Φάσο έμειναν εκτός τελικού του Κόπα Άφρικα. Κατακρίβιαν για όσους είδαν το παιχνίδι δεν υπάρχει αμφιβολία, άδικα αποκλείστηκε η Μπουρκίνα Φάσο αφού ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του ματς, που έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες, που άξιζε να περάσει στον τελικό. Η ουσία όμως δεν αλλάζει, ο Τουρέ θα παίξει το Σάββατο σε Μικρό Τελικό και όχι στον Μεγάλο της Κυριακής.


Ο Μπλάτι θα επιστρέψει από βδομάδας στην Κύπρο, έχοντας αφήσει το στίγμα του σε μια μεγάλη διοργάνωση. Πολλές φορές ο εκφωνητής του BEIN FR χθες το βράδυ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον τρόπο που ο μέσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χειρίζεται τη μπάλα. Γενικά ο Μπλάτι υπενθύμισε σε όλους μας το μεγάλο ταλέντο και την τεράστια προοπτική του, ανέβασε σίγουρα την μεταπωλητική του αξία και επιστρέφει για να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της.

Επιπρόσθετα, το γεγονός και μόνο πως ανάγκασε αρκετούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να δουν ψες Κόπα Άφρικα, δείχνει και πόσο σημαντικός είναι για το οικοδόμημα μας. Έχουμε ένα προαίσθημα πως δεν ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον 22χρονο στο παγκόσμιο στερέωμα, αλλά και ότι είτε μέσω απόδοσης, είτε μέσω προσφοράς από σύλλογο του εξωτερικού, θα βοηθήσει πολύ τον σύλλογο μας.