Home TOP NEWS Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Τουρέ και την παρέα του

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Τουρέ και την παρέα του


Εκτός τελικού έμεινε η Μπουρκίνα Φάσο του Μπλάτι Τουρέ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου η Αίγυπτος κέρδισε με 4-3. Η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, με τους Αιγύπτιους να προηγούνται στο 65′ και την Μπουρκίνα Φάσο να ισοφαρίζει εφτά λεπτά αργότερα. Πλέον ο Μπλάτι Τουρέ και η παρέα του θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είχε εξαιρετική παρουσία και έδωσε πολλές μάχες, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Στις αρχές του παιχνιδιού έκανε σουτ εν κινήση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Η Μπουρκίνα Φάσο ήταν καλύτερη σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς και άξιζε περισσότερο το εισιτήριο για τον τελικό.

Νωρίτερα: Βασικός στο μεγάλο παιχνίδι ο Τουρέ
Στην αρχική εντεκάδα της Μπουρκίνα Φάσο για τον μεγάλο ημιτελικό με την Αίγυπτο, έχει επιλεγεί από τον Πάουλο Ντουάρτε ο Μπλάτι Τουρέ. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει μάλιστα ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αριστίντε Μπάνκε σε σχηματισμό 4-2-3-1. Όπως φαίνεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Μπουρκίνα Φάσο θεωρεί πως ο Μπλάτι έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να μοιράσει παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα θέλει να πιέσει από ψηλά και ο παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να παίξει το διπλό ρόλο.