Home TOP NEWS Βέβαιο πως θα τεθεί θέμα Κάρβερ

Βέβαιο πως θα τεθεί θέμα Κάρβερ

Κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι μετά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο, πως θα υπάρξει θέμα αποδέσμευσης του Τζον Κάρβερ. Δεν ξέρουμε για την ώρα αν θα τεθεί και θέμα Νταμπίζα, το κλίμα όμως ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ δεν σηκώνει άλλο τον Άγγλο τεχνικό, οπότε θεωρούμε θέμα χρόνου να συζητηθεί εκ νέου η αποδέσμευση του. Η εικόνα της ομάδας είναι τέτοια που δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Προφανώς έχει ευθύνες και ο Νίκος Νταμπίζας, όπως κι αν κριθεί ο ίδιος όμως, δεν είναι το μοντέλο τεχνικού διευθυντή που πρέπει να κριθεί.


Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να γίνει όμως, είναι να φορτωθεί όλη η ευθύνη στον Άγγλο τεχνικό. Έχει και το διοικητικό συμβούλιο σοβαρές ευθύνες και μάλιστα σε δύο επίπεδα. Το πρώτο, το γράφουμε εδώ και μέρες. Δίνεται η εντύπωση πως το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή απέτυχε. Αυτό που απέτυχε, είναι ο τρόπος που το εφαρμόσαμε, παρακολουθώντας από απόσταση, χωρίς να ασκεί το Δ.Σ. ουσιαστικό έλεγχο, ή να καταφέρνει να περάσει μέσω της ποδοσφαιρικής εφορίας τις απαιτήσεις και τη φιλοσοφία μιας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το δεύτερο επίπεδο είναι και το πιο σοβαρό. Όταν κύριοι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει με πλειοψηφία να στηρίξει ένα τεχνικό διευθυντή και ένα προπονητή, οφείλεται ΌΛΟΙ να στηρίξετε αυτή την απόφαση στις συνεδρίες και εκτός αυτών. Γιατί υπήρχαν αυτοί που διαφωνούσαν με αξιοπρέπεια, υπάρχουν κι αυτοί που προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να πείσουν πως διαφωνούν με διαρροές, υποσκάπτοντας στην πορεία την προσπάθεια.