Home TOP NEWS Ξανά στο πλευρό της μεγάλης του αγάπης, ο νικητής κ. Κόκος Ζορπάς!

Ξανά στο πλευρό της μεγάλης του αγάπης, ο νικητής κ. Κόκος Ζορπάς!

 


Για τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα και η ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ περισσότερα από μια απλή ομάδα. Τρανότερη απόδειξη από τον κύριο Κόκο Ζορπά δεν μπορεί να υπάρξει! Θα θυμάστε την περίπτωση του κ. Κόκου για τον οποίο είχαμε γράψει πριν μερικές εβδομάδες, όταν άρχισε τη μεγάλη του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα τα νέα που αναφέρουμε είναι χαρμόσυνα, αφού με οδηγό την αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ και κίνητρο να βρεθεί ξανά στο πλευρό της, ο κ. Κόκος βγήκε δεύτερη φορά νικητής!

Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα, αλλά πάλεψε και νίκησε. Όπως και την πρώτη φορά που έπρεπε να παλέψει, με το που στάθηκε στα πόδια του, πρώτη του έγνοια ήταν να σταθεί δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει σημαντική θέση στην καρδιά του. Με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να μασάει ή να φοβηθεί το κρύο, πήρε τη θέση του στο Βόρειο Πέταλλο του ΓΣΠ. Η παγωνιά για τον κ. Κόκο μοιάζει ασήμαντη και δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην μαγεία και τις χαρές της ζωής και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σίγουρα μια από αυτές. Στις χαρές και στις λύπες, πάντα μαζί!

Κύριε Κόκο να ξέρετε πως τα νέα της προόδου σας έχουν χαροποιήσει όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σε κάθε γωνιά της γης! Είστε ζωντανό παράδειγμα θάρρους, αποφασιστικότητας και αγάπης για τη ζωή. Ο δικός σας αγώνας, είναι οδηγός για εκείνον που δίνει η ομάδα μας για να βγει από τα δύσκολα. Όπως εσείς πήρατε τη φυσική σας θέση στο Βόρειο Πέταλο, έτσι πρέπει και η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει τη φυσική της θέση στην κορυφή της Κύπρου! Πάντα δυνατός κ. Κόκο Ζορπά!