Home TOP NEWS Ήθελε τον Ντάρμπισαϊαρ η Ίπσουιτς, της… έκοψε άμεσα τα φτερά η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ήθελε τον Ντάρμπισαϊαρ η Ίπσουιτς, της… έκοψε άμεσα τα φτερά η ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Ομάδες από το εξωτερικό έκαναν όνειρα για απόκτηση του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Τζιωνής στο ραδιόφωνο Άστρα δεν μπήκε καν σε συζητήσεις. Άμεσα οι “πράσινοι” έκοψαν τα φτερά στους ενδιαφερόμενους, με μια από αυτούς να ήταν η Αγγλική Ίπσουιτς, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.

Ο πρόεδρος του σωματείου μας είπε μεταξύ άλλων για τον Άγγλο επιθετικό πως «εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και πολύ καλός άνθρωπος». Δύο από τους πολλούς λόγους που στο “τριφύλλι” δεν σκέφτονται με τίποτα να τον αφήσουν να φύγει. Ο Ματ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, αλλά ελπίζουμε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ανανέωση! Βρήκαμε γκολτζή και πρέπει να τον κρατήσουμε για χρόνια στην ομάδα!

Πέραν τον πιο πάνω για τον πρώτο σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Πρωταθλήματος, ο κ. Τζιωνής αναφέρθηκε και στις προτάσεις για τους Σέρινταν, Ρουσιά και Όρσουλιτς. Οι δύο πρώτοι προτιμήθηκε να παραμείνουν στο ρόστερ γιατί μπορεί να υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα όμως δεν παραβλέπεται το αγωνιστικό κομμάτι. Για τον Κροάτη αμυντικό είπε τα γνωστά, πως απομένουν δηλαδή τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε σύλλογο της Νότιου Κορέας.

Επίσης, μίλησε για την κριτική του κόσμου προς τον προπονητή της ομάδας και είπε: «πιστεύω στην δουλειά του Τζον Κάρβερ, θα πορευτούμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τον απολογισμό». Τώρα για τους στόχους της ομάδας τόνισε πως είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου!