Home TOP NEWS “Απαντήσεις πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς”

“Απαντήσεις πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς”

 


Κόντρα στην ΑΕΚ αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ, στην πρεμιέρα της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος Cyta. 20 ημέρες μετά την βαριά ήττα στο “ΑΕΚ Αρένα”, το τριφύλλι επιστρέφει στο γήπεδο της ΑΕΚ για να δώσει απαντήσεις, πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς, όπως λέει και ο Ανδρέας Δημητρίου.

«Πάντοτε το πρώτο παιχνίδι από την σειρά αγώνων των play-off είναι σημαντικό, καθώς σε περίπτωση νίκης παίρνουμε δυναμική ενόψει συνέχειας. Στόχος είναι το διπλό, τόσο για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε αποτελέσματα και να ανέβουμε βαθμολογικά, όσο και για να δώσουμε απαντήσεις, πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς, για το βαρύ σκορ με το οποίο πρόσφατα χάσαμε από την ΑΕΚ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, και συνέχισε:

«Απέναντί μας θα έχουμε μια ποιοτική και δεμένη ομάδα, η οποία είναι δυνατή στην έδρα της. Όμως, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πιστεύουν στη νίκη και θα δουλέψουν αυτές τις ημέρες, προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις συνθήκες και στις απαιτήσεις του αγώνα».