Home TOP NEWS Επιτρέπει ξένους η προκήρυξη, η ΟΜΟΝΟΙΑ να μιλήσει στο γήπεδο

Επιτρέπει ξένους η προκήρυξη, η ΟΜΟΝΟΙΑ να μιλήσει στο γήπεδο

Εκτεθειμένο έμεινε το Αποέλ με τη σημερινή συμπεριφορά του και ας προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Ουσιαστικά ο αιώνιος μας βιάστηκε να απαντήσει στην πρώτη ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ειρωνία και όταν κλήθηκε να κάνει τα λόγια πράξη, έκανε πίσω. Μπορεί να κρύβετε πίσω από την προκήρυξη πλέον, αλλά όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω ούτε αυτή δεν τους καλύπτει.


Εκείνο που λέει η προκήρυξη είναι πως οι διαιτητές πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΚΟΠ. Δεν λέει ότι απαγορεύεται να είναι ξένοι. Τους ξένους μπορεί να τους εγγράψει στο μητρώο της η ΚΟΠ κάτι που φαίνεται στην παράγραφο 3, στην δεύτερη φωτογραφία πιο κάτω που αναφέρει «οι διατάξεις της παρούσας προκήρυξης μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε».

Όπως και να έχει, όλα αυτά πλέον πολύ μικρή διαφορά κάνουν. Ο αγώνας θα παιχτεί με Κύπριους διαιτητές, αφού δεν υπάρχει διάθεση από το Αποέλ για κοινό αίτημα για ξένους. Αυτό που πραγματικά μετράει, όπως γράψαμε και πιο πριν, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει μες το γήπεδο σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και να επιδιώξει τη νίκη. Η επόμενη φορά που θα μιλήσει η ομάδα μας θέλουμε να είναι στο γήπεδο και να κάνει πράξη όλα όσα ζητάμε εδώ και καιρό, να φύγει από το ΓΣΠ νικήτρια.