Home TOP NEWS Προγραμματισμός εν μέσω μάχης Ευρώπης

Προγραμματισμός εν μέσω μάχης Ευρώπης

Πάμε άλλη μια φορά: Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή τη στιγμή σε διαδικασία εξεύρεσης του μοντέλου που θα ακολουθήσει από δω και μπρος, αλλά και των ατόμων που θα το στελεχώσουν. Δηλαδή προπονητή, τεχνικού διευθυντή και πιθανότατα μιας ομάδας από σκάουτερς που θα συσταθεί. Θεωρούμε δεδομένο πως η διαδικασία θα κρατήσει άλλες 1-2 εβδομάδες, φαβορί για την θέση του τεχνικού είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.


Αυτό που είναι δεδομένο, είναι πως όποιοι κι αν έρθουν, θα πρέπει να κάνουν προγραμματισμό για του χρόνου, καθώς η ομάδα μάχεται για την Ευρώπη. Ρεαλιστικά, αν τελικά καταφέρει να βγει στην Ευρώπη, η ΟΜΟΝΟΙΑ το πιθανότερο είναι να το κάνει μέσω της 4ης θέσης αν κάποιος που τερματίσει ποιο ψηλά της, κατακτήσει το κύπελλο. Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσει την προσπάθεια της πολύ νωρίς και εννοείται πως το ρόστερ πρέπει μέχρι εκείνου του σημείου να είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο. Είδαμε άλλωστε τις επιπτώσεις της ανετοιμότητας φέτος.

Το θέμα είναι τώρα, πώς ακριβώς θα γίνει ο προγραμματισμός. Αφού έφυγε ο Σέρινταν, το καλοκαίρι εκπνέουν 4 συμβόλαια, αυτά των Ρουσιά, Φλορέσκου, Καρλίτος και Κρέσιτς, συν του Κωνσταντινίδη που είναι δανεικός. Άποψη όλοι έχουμε, απόφαση για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν όμως θα πάρουν οι υπεύθυνοι. Είναι όμως βέβαιο πως όποιο κι αν έρθουν θα θέλουν περισσότερες κενές θέσεις για μεταγραφές, ειδικά αν κρατήσουν κάποιους από τους πιο πάνω. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να δουλέψουν άμεσα τις προσθήκες και να δουν τις αποδεσμεύσεις αργότερα. Και να προσπαθήσουν να είναι όσο πιο ανώδυνες γίνεται οικονομικά.