Home TOP NEWS Προβάδισμα στον Πάμπο

Προβάδισμα στον Πάμπο

Μπορεί ο Αντώνης Τζιωνής να μην άνοιξε τα χαρτιά του στην χθεσινή συνεδρία και να μίλησε απλά για επαφές χωρίς να πει περισσότερα, όμως οι πληροφορίες δείχνουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όλα συνηγορούν, στο ότι δίνεται προτεραιότητα στον Πάμπο Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός είναι ελεύθερος, έδειξε πως μπορεί να κάνει ομάδες με χαμηλό προϋπολογισμό, ενδιαφέρεται και ο ίδιος να εργαστεί στην ομάδα μας. Τα πιο πίσω δεν κάνουν βέβαιη την πρόσληψη του όμως.


Και αυτό για αρκετούς λόγους. Καταρχάς ο ίδιος ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει προτάσεις και από αλλού. Τον ενδιαφέρει και τον ιντριγκάρει η ευκαιρία να ξανακάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη. Θα δει όμως και το οικονομικό κομμάτι πριν πάρει τις αποφάσεις του και είναι φυσιολογικό. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο μάλιστα να πετάξει για Ντουμπάι, για να συζητήσει με ομάδα που τον εξετάζει, αν άλλαξε κάτι θα δείξουν οι επόμενες ώρες. Θυμίζουμε πως ενδιαφέρει και την Εθνική Κύπρου.

Έχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ συγκεκριμένες απαιτήσεις φυσικά. Ο όποιος προπονητής, θα πρέπει να αποδεχθεί να δουλέψει κάτω από τον τρόπο λειτουργίας που θα αποφασιστεί. Ποιος είναι αυτός ακριβώς, δεν έχει γίνει γνωστό, όλα δείχνουν όμως πως θα περιλαμβάνει τεχνικό διευθυντή με διαφορετικές ευθύνες από ότι ο Νταμπίζας και πιθανότατα με ομάδα σκάουτιγκ.