Home TOP NEWS Το σκεπτικό πίσω από τον πρώτο υποψήφιο

Το σκεπτικό πίσω από τον πρώτο υποψήφιο

Μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές πως ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Τζον Κάρβερ. Το αυριανό ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών βέβαια θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, όλες οι πληροφορίες όμως αυτό μαρτυράνε. Ποιο όμως το σκεπτικό πίσω από μια τέτοια κίνηση;


Καταρχάς γνωρίζει πολύ καλά με ποιον διαπραγματεύεται. Με έναν πληγωμένο γίγαντα, που έχει μείνει πολύ καιρό μακριά από το θρόνο του, που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα. Ξέρει λοιπόν ποια εμπόδια θα βρει μπροστά του, τόσο όσον αφορά το οικονομικό, όσο και την νοοτροπία. Το δεύτερο είναι ότι αποδεδειγμένα, μπορεί να κτίσει καλές ομάδες με χαμηλό μπάτζετ. Γιατί ο προϋπολογισμός μας θα ανέβει του χρόνου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πλησιάσει αυτούς του Αποέλ ή του Απόλλωνα.

Με αυτή τη λογική, αν δεν προχωρήσει του Πάμπου Χριστοδούλου, αναμένουμε πως θα επανέλθουν στο προσκήνιο οι Τιμούρ Κετσμπάια και Νεόφυτος Λάρκου. Ας περιμένουμε όμως να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον Κύπριο τεχνικό.