Home TOP NEWS Ξαφνικά έχει επιλογές

Ξαφνικά έχει επιλογές

Πιο πολύπαθη ιστορία από το κέντρο της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν υπάρχει. Από την αρχή της χρονιάς, ο Λουκάς Βύντρα έχει αλλάξει 5-6 παρτενέρ, φυσιολογικά επικρατεί ανισορροπία και η όλη αδυναμία στην γενικότερη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας αντικατοπτρίζεται πλήρως και από τους αριθμούς και το μεγάλο παθητικό. Πριν την διακοπή ο Ιωακείμ είχε βάλει δίπλα στον Βύντρα στον δεξιό μπακ Καρλίτος. Πριν από αυτόν τον αμυντικό μέσο Φλορέσκου…


Μετά την διακοπή πάντως, φαίνεται πως θα έχει δύο πολύ καλές επιλογές. Ο Φάνος Κατελάρης έπαιξε εξαιρετικά με την Εθνική Κύπρου πλάι στον Λαΐφη στο κέντρο της άμυνας και έχει ξεσπάσει συζήτηση για την θέση που πρέπει να αξιοποιείται τελικά. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και συμπαίκτες του εκφράζουν την άποψη πως μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο “4άρι” αφού και μπάλα ξέρει και δύναμη διαθέτει και καλός στο ψηλό παιχνίδι είναι.

Ψες το βράδυ, αυτός που έκανε ήδη μεγάλη καριέρα σαν κεντρικός αμυντικός, ο Κάρι Άρνασον, έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως την τραυματισμό του αγωνιζόμενος 90λεπτο στη νίκη της Ισλανδίας επί του Κοσόβου. Με την επανέναρξη των υποχρεώσεων λοιπόν ο Ιωακείμ θα πρέπει να αποφασίσει ποιον από τους δύο θα βάλει δίπλα στο Βύντρα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.