Home TOP NEWS Το δίδυμο κράτησε τις ελπίδες ζωντανές

Το δίδυμο κράτησε τις ελπίδες ζωντανές

Γράφαμε τις προάλλες για το πόσο σημαντικός είναι ο Δημήτρης Χριστοφή για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πόσο αστεία είναι η προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα γύρω από την υπόθεση του. Δυο μέρες μετά ήρθε να το υπενθυμίσει πετυχαίνοντας ένα σημαντικό γκολ, με ατομική προσπάθεια και σε ένα ημίχρονο που η ΟΜΟΝΟΙΑ έμοιαζε να αδυνατεί να επιτεθεί οργανωμένα. Δεν ήταν μόνος βέβαια στην προσπάθεια, είχε σύμμαχο τον άλλο συνήθη ύποπτο που επίσης έκανε τη δουλειά του.


Ο λόγος φυσικά για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ που όταν το ματς άρχισε να παίρνει άσχημη τροπή, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος (αποδεικνύοντας πόσο εύστοχος είναι ο χαρακτηρισμός “αλεπού” που του έχουν προσδώσει) για να βάλει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ και να της χαρίσει ουσιαστικά το τρίποντο. Ο Ματ έφτασε τα 22 γκολ, ο Χριστοφή έχει 8 γκολ και 8 ασσίστ πάνω κάτω σε μισή σαιζόν και είναι ξεκάθαρο πως οι δυο τους, είναι ο κυριότερος λόγος που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ζωντανή στην μάχη για την Ευρώπη.

Με το τέλος του ημιχρόνου ο Ντάρμπισαϊαρ ξεκαθάρισε πως θα είναι και του χρόνου εδώ. Για τον Ματ έρχονται συνεχώς προτάσεις, ο ίδιος όμως θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο του. Εμείς λέμε, καλύτερα να επεκταθεί η διάρκεια από φέτος, για να τον έχουμε κοντά μας μεγαλύτερο διάστημα. Ήδη είναι σε καλό δρόμο η υπόθεση ανανέωσης του Δημήτρη Χριστοφή, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πετύχει να επεκτείνει και το συμβόλαιο του Ντάρμπισαϊαρ θα έχει κάνει δυο αποφασιστικά βήματα για αυτό που θέλει να κτίσει τα επόμενα 2-3 χρόνια.