Home TOP NEWS Πάλι καλά που κέρδισε, αλλά…

Πάλι καλά που κέρδισε, αλλά…

Θα συμφωνήσουμε με τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ ότι στη φάση που βρίσκεται τώρα το πρωτάθλημα, πρώτα μετράει το αποτέλεσμα και μετά η εμφάνιση. Μακάρι να κερδίσουμε τα 5 παιχνίδια που απομένουν κι ας μην παίξουμε μπάλα. Η ποδοσφαιρική λογική όμως λέει πως όσο δεν παίζεις καλά μειώνονται οι πιθανότητες σου να κερδίσεις και το χθεσινό πρέπει να προσεγγιστεί σαν εξαίρεση του κανόνα. Τον κανόνα τον είδαμε κόντρα σε Απόλλων και Αποέλ όταν με παρόμοια εμφάνιση χάσαμε.


Πάλι καλά που κέρδισε λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης. Είναι καλό όμως να βλέπουμε την αλήθεια κατάμματα, χρειάζεται να βελτιωθεί πολύ η ΟΜΟΝΟΙΑ για να πετύχει τον τελικό της στόχο. Τα τρία τελευταία παιχνίδια δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που θέλουμε να βλέπουμε κι αυτό που περιμέναμε από την αρχή της χρονιάς. Μια ομάδα δηλαδή που να επιβάλλεται, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργεί ευκαιρίες, να κάνει το παιχνίδι της.

Η επανέναρξη πρέπει να βρει την ομάδα μας πολύ καλύτερη, με πιο καθαρό το μυαλό, πιο έτοιμη να βρει το δρόμο προς την Ευρώπη. Οτιδήποτε άλλο, είναι σχεδόν δεδομένο πως θα αποδειχθεί ανεπαρκές.