Home TOP NEWS Έτσι δεν πάμε Ευρώπη

Έτσι δεν πάμε Ευρώπη

 


Κατώτερη των περιστάσεων η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την θετική αύρα που έφερε η πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου και έχασε δίκαια από τον Απόλλωνα με 0-2. Η ομάδα μας ειδικά από την στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ ήταν χλωμή και άνευρη, δεν αντέδρασε ποτέ. Είναι για αυτό που λέμε πως έτσι δεν μπορούμε να στοχεύουμε την Ευρώπη, αφού όλα τα ματς είναι δύσκολα, ενώ είμαστε ήδη πίσω.

Μέχρι το ημίχρονο το ματς θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα, όχι λόγω της απόδοσης τους αλλά λόγω του αγωνιστικού χώρου. Ναι ο Απόλλωνας είχε περισσότερες φάσεις, ναι κάποια διαστήματα δεν είχαμε ισορροπία, αλλά θα μπορούσε να ανήκει οπουδήποτε το 45λεπτο που έληξε στην ισοπαλία. Στην επανάληψη τα πράγματα όμως ήταν αλλιώς. Και ειδικά μετά το 1ο τέρμα του αντιπάλου, ήταν ότι δεν θέλουμε να βλέπουμε αφού ο Απόλλωνας διαχειρίστηκε με άνεση το 0-1 και σκότωσε το ματς όταν του δόθηκε η ευκαιρία.

Για να καταφέρει πλέον η ομάδα μας να βγει στην Ευρώπη, πρέπει καταρχάς να την ευνοήσει και ο θεσμός του κυπέλλου, αφού το ενδεχόμενο να φτάσουμε την 3η θέση μοιάζει δύσκολο. Ακόμα και η 4η όμως δύσκολη θα είναι, αν επαναληφθούν εμφανίσεις σαν αυτή (ειδικά) του δευτέρου ημιχρόνου. Πρέπει να δείξουν όλοι πως αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα των καταστάσεων και να παίζουν κάθε ματς σαν τελικό. Τίποτα λιγότερο, αν είναι να το παλέψουμε.