Home TOP NEWS Έξτρα κίνητρο το βλέμμα του Πάμπου

Έξτρα κίνητρο το βλέμμα του Πάμπου

Σε προηγούμενο μας κομμάτι για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, κάναμε λόγο για παίκτες πρωταθλητές που στα δύσκολα, εκεί που απαιτείται καρδιά και κότσια γιγαντώνονται, γίνονται καλύτεροι. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει πολλούς, τέτοιους θέλει όμως κάθε ομάδα. Τέτοιους θέλει και ο Πάμπος Χριστοδούλου στην ΟΜΟΝΟΙΑ που θα κτίσει, παίκτες που στα αιώνια ντέρμπι θα είναι έτοιμοι να πεθάνουν για τη νίκη, αλλά ταυτόχρονα θα έχουν και το καθαρό μυαλό να κάνουν αυτά που χρειάζονται.


Μέχρι το τέλος της χρονιάς, ουσιαστικά κάθε παίκτης είναι υπό αξιολόγηση. Και δεν υπάρχει τεστ με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας από το αυριανό. Κόντρα στον πρωτοπόρο, που έχει κτίσει παράδοση απέναντι μας, που θα έχει τον κόσμο του, που καίγεται για νίκη μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Πάμπος αύριο θέλει να δει κάθε παίκτη να αντιλαμβάνεται τι ματς πάει να παίξει και να ξέρει πως το αυριανό ματς, είναι το πιο σημαντικό ως το τέλος. Όχι μόνο γιατί είναι κόντρα στον αιώνιο, αλλά γιατί δύσκολα θα πάρει βαθμό κόντρα στο Αποέλ ο ανταγωνιστής μας για την 4η θέση ΑΕΛ κάτι που θα μας δώσει πλεονέκτημα.

Έξτρα κίνητρο λοιπόν για τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του χρόνου θα πρέπει να έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας, ομάδας πρωταθλητισμού. Όσοι αντέχουν την πίεση και θέλουν να βρίσκονται σε αυτήν, έχουν την ευκαιρία να το δείξουν στον προπονητή τους που θα είναι στα επίσημα.