Home TOP NEWS “Είναι χρυσή ευκαιρία για τον Πάμπο”

“Είναι χρυσή ευκαιρία για τον Πάμπο”

 


Για την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου μίλησε ανάμεσα σε πολλά άλλα θέματα στο Ράδιο Active ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ο πρώην προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και βουλευτής του ΔΗΣΥ αφού εξέφρασε την λύπη του για την πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία, αφού μια τεράστια ομάδα είναι αυτή τη στιγμή στο πάτωμα και καλείται να την αναγεννήσει.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, είμαστε στο πάτωμα αφού είμαστε για χρόνια μακριά από τίτλους, ενώ φέτος κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός Ευρώπης. Εκεί που θα διαφοροποιήσουμε τη θέση μας, είναι στο ότι ο Πάμπος από μόνος του δύσκολα θα την πάρει εκεί που πρέπει. Είναι εξαιρετικός προπονητής, όμως πρέπει και η ΟΜΟΝΟΙΑ ως οικοδόμημα να γίνει πιο ευέλικτη, να εκσυγχρονιστεί και να αποφεύγει αχρείαστες διαδικασίες που για χρόνια την κρατάνε πίσω. Με άλλα λόγια πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τον προπονητή να παράξει έργο.

Όσα είπε ο Αντρέας Μιχαηλίδης για τον Πάμπο Χριστοδούλου και την ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Θεωρώ πως ήταν καλή η απόφαση και για την ΟΜΟΝΟΙΑ και για τον Πάμπο που είναι ένας πολύ καλός και επιτυχημένος προπονητής. Πέτυχε όπου πήγε και έδειξε έργο. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν δύσκολη απόφαση και για τον Πάμπο πολύ εύκολη. Είναι όνειρο για κάθε προπονητή να αναλάβει την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την περίοδο. Συγγνώμη για τους Ομόνοιατες που θα το πω αυτό, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ τη δεδομένη στιγμή μοιάζει σαν να είναι στο πάτωμα. Μόνο πάνω πρέπει να πάει, διότι αν πάει πιο κάτω πρέπει να το κλείσουν εκεί στην Παπανικολή. Είναι μία καλή και χρυσή ευκαιρία για τον Χριστοδούλου που αναλαμβάνει αυτή την περίοδο. Έχει μπροστά του μήνες για να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει, να συνεργαστεί με τον παλιό μου φίλο και λεβεντόπαιδο Ιωακείμ που τον είχα ποδοσφαιριστή μου, να μιλήσει μαζί του να του δώσει την αξιολόγησή του για το υπάρχων υλικό και να προετοιμαστεί κατάλληλα ο Πάμπος για τη νέα σεζόν. Έχει χρυσή ευκαιρία να προετοιμάσει στο μυαλό του το ρόστερ, να κάνει τα ταξίδια του. Είναι σαν win-win situation. Από εκεί και πέρα θα κριθούν τα πάντα από τα αποτελέσματα και από αυτό θα κριθούν όλοι».