Home TOP NEWS Τζίμη, εδώ να μείνεις

Τζίμη, εδώ να μείνεις

 


Από την στιγμή που ελληνικές ομάδες πήραν χαμπάρι τον όρο στο συμβόλαιο του Δημήτρη Χριστοφή που λέει πως αν πάρει πρόταση μεγαλύτερη των 260 χιλιάδων ευρώ μπορεί να αποχωρήσει, επόμενο ήταν να αρχίσουν οι σειρήνες. Οι πληροφορίες μας λένε πως η ρήτρα δεν ισχύει για ομάδες από την Κύπρο, οπότε Αποέλ και ΑΕΚ που τον λιγουρεύονται φαίνεται πως δεν μπορούν να τον αποκτήσουν φέτος. Ο καλός Χριστοφή μπορεί να κάνει διαφορά και στην Ελλάδα όμως και για αυτό προκαλεί ενδιαφέρον. Για αυτό φωνάζαμε εδώ και καιρό κιόλας πως ο Χριστοφή πρέπει να ανανεωθεί πριν το Δεκέμβριο, αλλά αυτή είναι διαφορετική συζήτηση.

Δημήτρη εδώ να μείνεις. Εδώ που ο κόσμος σε ξέρει και σε αγαπάει, μέχρι και λεφτά μάζεψε για να έρθεις, έκανε υπομονή μέχρι να ξεπεράσεις τον τραυματισμό σου. Εδώ που έζησες μεγάλες στιγμές, που κατέκτησες τίτλους, που όλοι σε βλέπουν σαν τη βάση πάνω στην οποία θα κτιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ που θα επιστρέψει στον πρωταθλητισμό. Να μείνεις για να γίνεις ο ηγέτης της αναγέννησης της βασίλισσας. Ξέρεις πολύ καλά πως ο Πάμπος Χριστοδούλου σε έχει σε κεντρικό σημείο του σχεδιασμού του και δεν θα αναγκαστείς να ζήσεις παρόμοια σκηνικά με τα περσινά. Από εδώ και πέρα θα είσαι ο μπροστάρης, αυτός που παρασέρνει το σύνολο.

Οι πληροφορίες μας λένε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζει πρόταση για συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας που θα κρατήσει τον Δημήτρη Χριστοφή στο ρόστερ της μέχρι τα 32 του. Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ιδανική, γιατί στους ποιοτικούς παίκτες επενδύεις και αποφεύγεις τα σίριαλ. Ελπίζουμε η όλη υπόθεση να τελειώσει σύντομα και αίσια, παρά τις σειρήνες από το εξωτερικό.