Home TOP NEWS Αλλαγμένη σε πρόσωπα, σε διάθεση και απόδοση;

Αλλαγμένη σε πρόσωπα, σε διάθεση και απόδοση;

Δεδομένο είναι ότι θα έχει νέα πρόσωπα στην εντεκάδα της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Κάρι Άρνασον είναι τιμωρημένος, ο Σάκης Κύπρου και ο Μάριος Δημητρίου τραυματίες και οι Ιωακείμ-Φρέντμπεργκ καταστρώνουν πλάνο χωρίς αυτούς. Τη θέση του πρώτου είναι σίγουρο πως θα πάρει ο Βύντρα και του δεύτερου ο Στεφάν Αζίζ. Αν ο Χριστοφή είναι υγιής θα παίξει αντί του Δημητρίου, αλλιώς το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι σε θέση δεξιού ακραίου να παίξει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.


Οι αλλαγές στη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Πότε λόγω κακής απόδοσης και πότε λόγω τραυματισμών και τιμωριών, είδαμε την εντεκάδα να αλλάζει δεκάδες φορές μες τη χρονιά. Το ζητούμενο βέβαια, είναι οι αλλαγές είτε αναγκαστικές είτε όχι, να φέρουν βελτίωση στην απόδοση και τη διάθεση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι τώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σχεδόν κάθε ματς υποτονική και μοιάζει αδιάφορη, με αποτέλεσμα να μην έχουν και ιδιαίτερη σημασία τα πρόσωπα.

Πρώτο ζητούμενο λοιπόν αύριο το πάθος και η θέληση η ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τον τελευταίο της έστω στόχο. Κόντρα σε ένα αντίπαλο αντικειμενικά καλύτερο όλη τη χρονιά, οτιδήποτε άλλο δεν θα είναι αρκετό. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, μικρή σημασία έχει ποιοι παίζουν, πολύ πιο σημαντικό είναι με ποια διάθεση κατεβαίνουν στο γήπεδο.