Home TOP NEWS Άλλη μία ευκαιρία ή τέλος;

Άλλη μία ευκαιρία ή τέλος;

 


Πολύ λίγες είναι πλέον οι πιθανότητες η ομάδα μας να καταφέρει να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και τη μοίρα τους μόνο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πλέον μπορούν να αλλάξουν. Με μόνο 2 νίκες στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος, δεν κατάφεραν οι παίκτες μας να ανεβάσουν βαθμολογικά την ομάδα και έτσι τρέχουν τώρα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για το πετύχουν.

Σήμερα αντίπαλος τους είναι ο Απόλλωνας που δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν ούτε στο πρωτάθλημα ούτε και στο κύπελλο και σημαίνει πως χρειάζονται μία υπέρβαση. Και μόνο εάν τα καταφέρουν θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους για την 4η θέση. Η ομάδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα είναι ο αντίπαλος μας στην τελευταία αγωνιστική και πρέπει μέχρι τότε να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς κι αν δεν καταφέρουμε να τους περάσουμε από δικές τους απώλειες, να το κάνουμε νικώντας στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Όλοι αντιλαμβάνονται πως το έργο δεν είναι εύκολο. Και σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν και οι απουσίες σημαντικών προσώπων. Όσοι επιλεχθούν σήμερα από την τεχνική ηγεσία ας δείξουν σε αυτό τον ταλαιπωρημένο κόσμο πως διψάνε και αυτοί για ένα καλό τέλος στην άσχημη σεζόν. Ας πάρουν την ευκαιρία και να το συνεχίσουν στα επόμενα δύο.