Home TOP NEWS Αναμένεται με ενδιαφέρον

Αναμένεται με ενδιαφέρον

 


Με διάσκεψη τύπου μπαίνει στην εποχή Πάμπου Χριστοδούλου ομάδα μας και τα όσα θα λεχθούν σήμερα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσει ο νέος προπονητής της ομάδας και αυτό δίνει στη σημερινή διάσκεψη ένα διαφορετικό ύφος.

Πλέον δεν θα ακούσουμε (μόνο) τα γνωστά για τα προβλήματα της σεζόν που φεύγει, αλλά θα ακούσουμε θετικά στοιχεία για τη νέα την οποίο όλοι περιμένουμε να είναι διαφορετική. Η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου βοηθάει τη διοίκηση να τελειώσει επιτέλους τις αναφορές στην αποτυχημένη χρονιά 2016/17 και να αρχίσει η πληροφόρηση για τη νέα περίοδο.

Θα γίνει ασφαλώς σήμερα ανάλυση για το τι πήγε λάθος, αλλά το βάρος θεωρούμε θα δοθεί στην αλλαγή και στην προσπάθεια που θα γίνει για να κτιστεί η ομάδα που όλοι περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο. Θεωρούμε πως πρέπει να γίνει λόγος και στη χρονιά που πέρασε, ακριβώς γιατί ήταν καταστροφική και πρέπει να αναληφθεί η ευθύνη. Η διάσκεψη είναι ορισμένη για τι μεσημέρι (12:00) και θα προσπαθήσουμε να σας την μεταφέρουμε ζωντανά στην ιστοσελίδα μας.

Οι ομιλητές για όσους δεν έτυχε να ενημερωθούν, θα είναι οι Αντώνης Τζιωνής, Πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Πασιουρτίδης, Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος και Πάμπος Χριστοδούλου, προπονητής.