Home TOP NEWS Δουλειά και για τις αποδεσμεύσεις

Δουλειά και για τις αποδεσμεύσεις

Πολλή δουλειά περιμένει την ΟΜΟΝΟΙΑ (και) αυτό το καλοκαίρι όσον αφορά τον προγραμματισμό. Το ρόστερ θα φτιαχτεί ξανά σχεδόν από το μηδέν, αφού ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν είδε αυτά που ήθελε από την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που το απαρτίζουν τώρα. Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει 12-14 μεταγραφές και οι περισσότεροι παίκτες που θα έρθουν θα είναι ξένοι, αν και ο κόουτς έχει βάλει στο μάτι και συγκεκριμένους Κύπριους.


Για να δημιουργηθεί πάντως χώρος για να έρθουν οι ξένοι/κοινοτικοί, πρέπει κάποιοι να φύγουν για να ελευθερώσουν θέσεις στο ρόστερ. Το καλοκαίρι εκπνέουν τα συμβόλαια των Φλορέσκου, Καρλίτος, Κρέσιτς και Κωνσταντινίδη (επιστρέφει στον ΠΑΟΚ) και κανένα δεν θα ανανεωθεί. Δεν θα είναι βέβαια οι μόνοι που θα αποχωρήσουν, αφού αυτοί που μένουν σίγουρα δεν είναι περισσότεροι από 3-4. Ως εκ τούτου η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πιάσει δουλειά και για τις αποδεσμεύσεις.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως κάποια από τα συμβόλαια που πρέπει να σπάσουν έχουν όρο που δίνει την ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδεσμεύσει τους παίκτες αν τους δώσει ένα αριθμό μισθών (σε κάποιες περιπτώσεις 2 σε άλλες 3). Άλλα δεν έχουν τέτοιο όρο, οπότε οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν από μηδενική βάση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ελευθερώσει θέσεις στο ρόστερ, με το μικρότερο δυνατό κόστος, για να μπορεί να κινηθεί στο παζάρι όπως έχει ανάγκη.