Home TOP NEWS Match Report: Δε βαριέσαι…

Match Report: Δε βαριέσαι…

Δεν μας φτάνουν τα χάλια όλης της χρονιάς, δεν μας φτάνουν τα ρεζιλίκια του τελευταίου μήνα, έπρεπε να τελειώσει και η σαιζόν με παιχνίδι παρωδία για να μας υπενθυμίσει πόσο βρώμικο είναι το πρωτάθλημα που παίζουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θυμήθηκε επιτέλους να κάνει τα αυτονόητα, μπήκε για να παλέψει το ματς, το Αποέλ όμως ΕΠΡΕΠΕ να πάρει από σήμερα το πρωτάθλημα για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε


Α’ ημίχρονο

Όπως αναμενόταν, το Αποέλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έβαλε πίεση στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα πρώτα λεπτά. Στο 4′ ο Εφραίμ μπήκε από πλάγια στη περιοχή μας και έκανε διαγώνιο σουτ άουτ. Στο 6′ ήταν σειρά του Λάγο να απειλήσει, με τον Παναγή να αποκρούει ασταθώς το σουτ του σε κόρνερ. Γενικώς το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στον αιώνιο που ήταν ξεκάθαρο πως μπήκε αποφασισμένο.

Κόντρα στην εικόνα του ματς, το σκορ άνοιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 10ο λεπτό, Αζίζ και Μαργκάσα συνδυάστηκαν όμορφα από αριστερά, ο Ρενάτο πέρασε και τον Βινίσιους και έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ήταν ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το γκολ είχε σαν αποτέλεσμα να κοπάσει και η πίεση, αφού ως το 30′ το Αποέλ κρατούσε μπάλα, αλλά δεν ήταν το ίδιο επικίνδυνο.

Χωρίς να φτιάξει μεγάλη φάση για αρκετή ώρα, το Αποέλ βρήκε πάντως τον τρόπο να ισοφάρισε. Στο 38′ ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ, ο Παναγή απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Αλωνεύτης έκανε το 1-1. Μέχρι το τέλος δεν σημειώθηκε άλλη φάση και το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες στο 1-1.

Β’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε ξανά το Αποέλ. Στο 50′ έφτιαξε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία, όμως ο Παναγή απέκρουσε το τετ α τετ του Βινίσιους. Στο ίδιο λεπτό όμως, το Αποέλ κέρδισε πέναλτι. Ο Εφραίμ μπήκε στο κουτί, είχε επαφή με τον Φιλιώτη αλλά έπεσε θεατρινίστικα και ο Δημητρίου ξεγελάστηκε δίνοντας πέναλτι. Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντέδρασαν, έριξαν αντικείμενα και υπήρχε 14λεπτη διακοπή. Στην επανέναρξη, στο 64′, ο Σωτηρίου εκτέλεσε το πέναλτι κάνοντας το 1-2 για το Αποέλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε…ή μήπως όχι; Ο Ντάρμπισαϊαρ με κεφαλιά από κοντά νίκησε ξανά τον Βάτερμαν, όμως ο βοηθός Καλογήρου ανακάλυψε οφσάιντ. Λέμε ανακάλυψε γιατί 2 ποδοσφαιριστές κάλυπταν καθαρά τον Άγγλο επιθετικό. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα μας κρατούσε μπάλα αλλά αδυνατούσε να κάνει μεγάλες ευκαιρίες. Οι παίκτες μας ήταν ξεκάθαρα απογοητευμένοι από όσα προηγήθηκαν ενώ δεν είναι μυστικό ότι έχουμε και συγκεκριμένες αδυναμίες άλλωστε.

Μέχρι το 85′ δεν είχαμε κάτι αξιόλογο. Σε εκείνο το σημείο ο Βασίλης Δημητρίου βρήκε ευκαιρία να τελειώσει τη δουλειά. Απέβαλε τον Μπρέβελντ που έκανε ξεκάθαρο φάουλ για δεύτερη κάρτα. Σημαντική σημείωση, την πρώτη τη δέχθηκε για διαμαρτυρία στο καθαρό γκολ του Ντάρμπισαϊαρ.

Το Αποέλ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την αριθμητική του υπεροχή και μόλις το ματς μπήκε στις καθυστερήσεις σκότωσε το ματς. Στο 90+2′ ο Βάντερ μπήκε στην περιοχή μας, πλάσαρε εύστοχα τον Παναγή και έκανε το 3-1.

Συμπερασματικά

Δεν βαριέσαι ρε αδερφέ; Μια ΟΜΟΝΟΙΑ όλη τη χρονιά χάλια μαύρα, ένα πρωτάθλημα παρωδία με φακέλους, στημένα, πάρτι στο β’ γκρουπ, ΜΜΕ ΚΟΤΕΣ που φοβούνται να πουν τα αυτονόητα, τι περιμένουμε διαφορετικό; Δεν θα άλλαζε κάτι το σημερινό ματς, δεν γελιόμαστε, όλη τη σαιζόν ξευτιλίζεται η φανέλα μας. Αλλά με αυτό που είδαμε σήμερα, πού να βρούμε δύναμη να ασχολούμαστε άλλο;