Home TOP NEWS “Μοιρολόγια κομμένα, το πιο κρίσιμο καλοκαίρι της ιστορίας μας”

“Μοιρολόγια κομμένα, το πιο κρίσιμο καλοκαίρι της ιστορίας μας”

Δεν μπορούσε να μας εκφράζει περισσότερο, το πιο κάτω κείμενο του Αδάμου Ευσταθίου. Το μέλος της Γραμματείας της ΘΥΡΑΣ 9 χαρακτηρίζει – σε μια ουσιαστικά ανοικτή επιστολή προς κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ – το καλοκαίρι που μπαίνει ως μια χρυσή ευκαιρία, αλλά και ως το πιο κρίσιμο στην ιστορία μας. Έχουμε όλο το χρόνο να δούμε όλα τα θέματα μας, είτε αφορούν τη νοοτροπία μας, είτε την ομάδα μας, είτε τον τρόπο που δουλεύουμε, είτε το πως αντιμετωπίζουμε το κατεστημένο. Απαγορεύεται να μείνουμε στα λόγια και τα μοιρολόγια.


Όλο το κείμενο:

“Δεν τα αντέχω τα μοιρολόγια, ποτέ δεν τα άντεχα, δεν μας ταιριάζουν και δεν μας αντιπροσωπεύουν. Τέτοιος λαός και να μοιρολογά δεν το δέχομαι. Ένας τέτοιος λαός μόνο τραγούδια για μάχες και για ήρωες θα έπρεπε να ξέρει. Για μάχες που αλλάζουν τον κόσμο και για ήρωες που θυσιάζονται για ένα σκοπό.

Οπόταν καμιά περαιτέρω ανάλυση για το βρώμικο κυπριακό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να κάνουμε. Καμιά περαιτέρω συζήτηση για τους δυνατούς που κτυπάν τους αδύνατους δεν πρέπει να γίνει.
Όλοι τα ξέρουμε, σημασία έχει όμως να τα ανατρέψουμε.

Τεράστια ευκαιρία η μη συμμετοχή μας στην Ευρώπη για να σκύψουμε το κεφάλι και να βρούμε τις λύσεις σε όσα απασχολούν την ομάδα μας. Σωτήρες δεν υπάρχουν, ούτε γίνονται θαύματα, εμείς έχουμε την μοίρα του σωματείου μας στα χέρια μας.

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι να βρούμε τους τρόπους να κτίσουμε ξανά νοοτροπία πρωταθλητή σε νέους και παλιούς παίκτες αλλά κυρίως στον κόσμο μας.
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να πείσουμε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑτη να πάρει το Season του καλύπτοντας την «ζημιά» της μη συμμετοχής στην Ευρώπη αλλά και ξαναφέρνοντας όσους κουράστηκαν πίσω στα γήπεδα.
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να γράψουμε ακόμα περισσότερα μέλη εκδημοκρατίζοντας το σωματείο μας, φέρνοντας νέες ιδέες στις συνελεύσεις και δίνοντας οικονομική ενίσχυση στην ομάδα μας μακριά από ττενέκκες και εράνους.
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να βρούμε τους τρόπους να γκρεμίσουμε την παράγκα του κυπριακού ποδοσφαίρου, να βάλουμε κάτω από την πιο ακραία μέχρι την πιο ήπια λύση ώσπου να βρούμε τον δρόμο που θα οδηγεί στην τελική σύγκρουση με τα λαμόγια που μας μαυρίζουν την ψυχή.

Για αυτό κομμένα τα μοιρολόγια, κομμένες οι ανούσιες αναλύσεις, δεν αντέχετε άλλη μιζέρια. Δουλειά από όλους για να μας βρει η 1η αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος ενωμένους, δυνατότερους και με 15.000 κόσμο στο γήπεδο έτοιμο να πάρει το 1ο τρίποντο της χρονιάς.

Ίσως το σημαντικότερο καλοκαίρι της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ”