Home TOP NEWS Παίκτες που να κινούνται στο ρυθμό του

Παίκτες που να κινούνται στο ρυθμό του

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες στο κυπριακό ποδόσφαιρο και όπως είναι φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις, πολλά λέγονται γύρω από το πρόσωπο του, κάποιες φορές ακόμα και εντελώς αντίθετα. Το ένα πράγμα που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, είναι πως οι ομάδες του πάντα κινούνται στο δικό του αστερισμό. Και οι παίκτες του, είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο δικό του ρυθμό. Και τα θέλω του δεν είναι διαπραγματεύσιμα.


Αγωνιστικά, η παρουσία του σε ΑΕΛ και Εθνική Κύπρου μάλλον ξεκαθάρισε κάποια πράγματα. Όλοι είναι υποχρεωμένοι να τρέχουν για το σύνολο και αναγκασμένοι να είναι τακτικά συνεπείς. Σε ποιότητα η ΑΕΛ που κατέκτησε το πρωτάθλημα σίγουρα δεν ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα, σε χιλιόμετρα όμως τους άφησε όλους πολύ πίσω. Επιπρόσθετα, όλοι στο ρόστερ πρέπει να αντιλαμβάνονται πως είναι κομμάτι ενός συνόλου. Και το σύνολο είναι πάντα πιο σημαντικό από τις μονάδες. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, τον αποβάλλει το ίδιο το σύστημα.

Εξωαγωνιστικά τώρα, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις: προσοχή στα social media, προσοχή στην εικόνα σας, κοντά στον κόσμο. Αυτή ακριβώς η σχέση κόσμου-παικτών δίνει ενέργεια στο σύνολο. Και σιγά σιγά ο Πάμπος θα επιδιώξει να την κτίσει γιατί αντιλαμβάνεται πως η αποτυχίες έχουν φέρει το ΛΑΟ πολύ πίσω. Μακροπρόθεσμα πάντως, είναι σίγουρο πως ο καλύτερος τρόπος να τον βάλει ξανά στο πλάι του, είναι να παίξει μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ.