Home TOP NEWS Αξιόλογοι υποψήφιοι επιτελικοί

Αξιόλογοι υποψήφιοι επιτελικοί

Μέρες είχαμε να ακούσουμε καινούριο όνομα, αφού ο Πάμπος Χριστοδούλου με τους συνεργάτες του κατάφεραν να κρατήσουν τους στόχους τους κρυφούς. Χθες όμως βγήκαν κάποιες πληροφορίες για μεταγραφικούς στόχους του προπονητή μας και μάλιστα για μια πολύ νευραλγική θέση, αυτή του επιτελικού μέσου. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο κόουτς έχει προκρίνει κάποιες περιπτώσεις, τις οποίες έχει ιεραρχήσει με βάση τις προτιμήσεις του και είναι πολύ πιθανόν ήδη να έχει ξεκινήσει συζητήσεις.


Στην κορυφή της μικρής λίστας του, φαίνεται να είναι ο Χουάν Μουνάφο. Ο Αργεντίνος είναι γνωστός στο ελληνικό και το κυπριακό κοινό λόγω της παρουσίας του σε Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά. Πέραν της ποιότητας του, το γεγονός πως παίζει στην Ελλάδα κάτι που ευνοεί μικρό χρόνο προσαρμογής, φαίνεται να δίνουν κεφάλι στον μικρόσωμο επιτελικό.

Δεν παίζει μόνος του πάντως, γιατί σε περίοπτη θέση βρίσκεται και ένα πολύ δυνατό όνομα αυτό του Σέργκεϊ Κρίβετς. Ο Λευκορώσσος έκανε το όνομα του στην Μπάτε, είχε καλές χρονιές στην Πολωνία με τα χρώματα της Λεχ, αλλά στην Γαλλία και τη Μετς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα να επιστρέψει φέτος στην Πολωνία Βίσλα Πλοκ. Με δεδομένο ότι ο Πάμπος έχει τον τρόπο να βγάζει το 100% των παικτών του δεν αποκλείεται να προτιμήσει τελικά το Λευκορώσο. Τέλος, από χθες το sigmalive.com έκανε λόγο για άλλο ένα αξιόλογο επιτελικό, τον Ρούι Πέδρο, ο οποίος έκανε καριέρα σε Κλουζ, ΤΣΚΑ Σόφιας και μικρομεσαίες πορτογαλικές. Το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα, μένει να το δούμε.