Home TOP NEWS Καλά ονόματα, αλλά ας περιμένουμε λίγο

Καλά ονόματα, αλλά ας περιμένουμε λίγο

Πρώτα ήταν ο Τζαΐλσον, μετά ο Ρούι Πέδρο, ο Κρίβετς, στην πορεία προστέθηκε και τερματοφύλακας, ο Piet Velthuizen ενώ γράφτηκαν και 2-3 άλλοι. Αρκετοί έχουν καλά ονόματα, φαίνεται να ταιριάζουν στα θέλω του Πάμπου Χριστοδούλου, με αποτέλεσμα να επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσον αφορά το ρόστερ της νέας χρονιάς. Έλα όμως που για την ώρα ο μοναδικός νέος είναι ο Μαμαντού Καντέ…


Είναι ασφαλώς θεμιτό να ενδιαφέρεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για καλούς ποδοσφαιριστές. Μέχρι να κλείσουν όμως, ας κρατάμε όλοι μια πισινή. Το λέμε γιατί πολλές φορές ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας, το λέμε και γιατί κάποιες μεταγραφές χάλασαν λόγω εμπλοκής, αφού έγινε η διαρροή. Ας κάνουμε όλοι λίγο υπομονή, ας κάνουν και όσοι αρθρογραφούν λίγο κράτη, γιατί άλλο το ενδιαφέρον και άλλο η μεταγραφή.

Για να γίνουμε ακόμα πιο καθαροί, κάποια από τα ονόματα που γράφτηκαν ενδιαφέρουν, κάποια όχι, η μεταγραφολογία άλλωστε είναι το αγαπημένο σπορ του Κύπριου και διανύουμε την εποχή των κλικς. Το ρόστερ έτσι κι αλλιώς, θα κριθεί μέσα στο γήπεδο, ως τότε καλό είναι να περιμένουμε πριν κρίνουμε.