Home TOP NEWS Πιέζουν για τα δυνατά χαρτιά

Πιέζουν για τα δυνατά χαρτιά

 


Ιδιαίτερα έντονες είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι τελευταίες μέρες. Η ομάδα που χειρίζεται τα θέματα προγραμματισμού δεν σηκώνεται από το τηλέφωνο και η προσπάθεια είναι φυσικά να κλείσουν κάποια δυνατά ονόματα που έχει εδώ και καιρό σημαδέψει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Όσες περιπτώσεις αναφέρουμε σε αυτό το κομμάτι δεν είναι εύκολες, αν ήταν άλλωστε τέτοιες θα είχαν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, αλλά ο τεχνικό τιμ κάνει ότι μπορεί στα οικονομικά πλαίσια που έχουν τεθεί για να αποσπάσει υπογραφές.

Το όνομα που από προχθές επανήλθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Αντρέ Σάντος. Ο Πορτογάλος άσσος της Αρούκα ήταν εκ πρώτης “αλμυρός” οικονομικά, αλλά φαίνεται πως έχει βρεθεί έδαφος στη μέση και οι δυο πλευρές μιλάνε πλέον με πολύ θετική διάθεση να προχωρήσουν σε συνεργασία. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει δυνατά χαρτιά στο χώρο του κέντρου και ο Σάντος με προϋπηρεσία σε Σπόρτιγκ Λισαβώνας, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Μετς και Εθνική Πορτογαλίας είναι σίγουρα τέτοιο.

Από κει και πέρα, έντονες είναι οι προσπάθειες να κλείσει και το θέμα τερματοφύλακα. Ο Ολλανδός Πιτ Φελτχάουζεν εξακολουθεί να ενδιαφέρει και δεν υπήρξε τέλος στην υπόθεση, ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Παράλληλα ο Αντρέας Μαυρής έχει και άλλους άσσους στο μανίκι αφού θέλει να είναι προετοιμασμένος αν τελικά δεν πειστεί ο Ολλανδός. Και εδώ πάντως, οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά.