Home TOP NEWS Η σημαία ανέβηκε στον ιστό της

Η σημαία ανέβηκε στον ιστό της

 


Πλέον είναι επίσημο. Ούτε φήμες θα ξεσπούν, ούτε θα μπορούν να παίζουν καλοθελητές παιχνίδια στην πλάτη μας όπως έγινε στο παρελθόν με άλλους παίκτες. Ο Δημήτρης Χριστοφή θα είναι παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι το 2021. Και έχει νιώσει πολύ καλά τι σημαίνει για τον κόσμο αυτή η νίκη. Σε μια εποχή που ο αιώνιος κάνει μονοπώλιο στα πρωταθλήματα με τον ένα τρόπο ή τον άλλο και περηφανεύεται πως πιάνει όλους τους καλούς παίκτες, ο καλύτερος γύρισε την πλάτη στα λεφτά τους και έμεινε πράσινος.

Το χθεσινό για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η δεύτερη μικρή νίκη που παίρνει λόγω του Χριστοφή, αφού είχε προηγηθεί εκείνη της επιστροφής του στην Κύπρο. Δεν ήταν εύκολα τα δυο πρώτα χρόνια της επιστροφής, αφού ο Δημήτρης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Έτσι στην ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον εύχονται πως οι επόμενες νίκες που θα έρθουν σε κάποιο βαθμό από το Τζίμη, θα είναι μέσα στο γήπεδο. Πέραν από την ένεση ηθικού, πέραν από το πρεστίζ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη τον κορυφαίο Κύπριο παίκτη στα καλά του, να κάνει ανάστατες τις άμυνες, να κάνει τη διαφορά.

Μέχρι να έρθουν τα σπριντ μέσα στο γήπεδο (αργούν κιόλας φέτος) θα χαιρόμαστε ότι η σημαία -γιατί σημαία είναι πλέον ο Χριστοφή- ανέβηκε στον ιστό της. Σύντομα, ελπίζουμε να τη δούμε να κυματίζει κιόλας, να αποτελέσει την βάση μιας σπουδαίας ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα κτυπάει ξανά τίτλους.